01/02

Свързани новини

08.03.2021 11:58

Републиканци за България е най-добрият отбор, който Пловдив може да има: Цветанов

Видян 1047 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри събитието на емблематичната за града под тепетата Гребна база и неочаквано обяви, че с планирания символичен маратон дава официален старт на политическата кампания в цялата страна.


Първият в листата на Републиканци за България в град Пловдив – доц. Христо Димитров приветства пловдивчани със силна и емоционална реч:


„Обединим ли се, можем да постигнем нечовешки неща. Убеден съм, че този път, който ще извървим е дълъг, но ние сме готови. Вашето присъствие днес ми дава страшно много надежда и вяра. Ние сме бъдещето и съм сигурен, че ще успеем“, каза доц. Димитров.


Той застана зад останалите 21 кандидати от листата за Пловдив, определяйки ги като чисти, честни, компетентни и успели хора, които са готови да се впуснат в изборния маратон и да го спечелят, спазвайки завета: „За чиста и свята Република“.


Цветан Цветанов потвърди думите му, като заяви, че Републиканците са най-добрият отбор, който пловдивчани могат да имат.


„Редиците в Пловдив се оказаха най-иновативни. Те направиха връзка между хората, хубавото време и полезното занимание. Доволен съм, че направихме тази прекрасна листа в Пловдив, в която няма парашутисти“, заключи Цветанов.


 „В 21 век, в 2021 година, с номер 21 в бюлетината, за 21 секунди, направете правилния избор - за бъдещето на България“, каза Цветан Цветанов.


В маратона се включиха Цветан Цветанов, доц. Христо Димитров, заедно с цялата партийна листа с кандидати за депутати от 16 МИР, граждани и съмишленици и пробягаха близо 5 километра.


Със силни аплодисменти бяха приветствани финиширалите, които получиха специални грамоти за своето участие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец