01/05

Свързани новини

04.03.2021 09:13

Шефът на ЦИК е бос на партия, замката му със сестра и обвиняем за рекет зет - депутати на Марешки: вкупом бяха коалиция за евровота

Видян 11683 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Централната избирателна комисия от квотата на ГЕРБ и предложен за поста лично от шефката на фракцията на властта в НС Даниела Дариткова - Александър Андреев, е председател на Националния съвет на партия – абсурден факт. Партията, чийто сайто го титулова "председател на НС" се казва Земеделски съюз Александър Стамболийски и повече от 15 г. беше в коалицията на БСП, която го излъчи и за член, и за заместник-председател на ЦИК. Докато другият  бос на малката партия Спас Панчев не напусна групата на Нинова и не направи обединение за евроизборите през 2019 г. с ВОЛЯ на Марешки. Който пък излъчи за заместник-председателка на ЦИК Кристина Цанкова – Стефанова – редова счетоводителка и банкова служителка, но пък със сестра и зет, които са депутати от партията на мултимилионера, като зетът е цял заместник-председател на парламентарната група, част от мнозинството. Абсурдно може да звучи, но и това е факт. И сигурно ще помогне на Марешки пак да влезе в парламента!


 


Зам.-шефката на ЦИК от ВОЛЯ


 


Разкритието, на което никой досега не обърна внимание години наред – Андреев е заместник – председател на ЦИК от 2014 г., а е шеф на комисията по изборите втора година, бе направено при участието на Волен Сидеров в предаването на Мария Мусурлиева по Евроком.
Оказва се, че заместник-председателката на ЦИК със сестра и зет депутати не е единствената професионално непригодна за участник в комисията – 12 от 20 членове или над две-трети от всички, са без ценз.
Понеже Цанкова – Стефанова е счетоводителка, добре е да бъде поне с нещо полезна на ЦИК, като изчисли лихвите върху забавянето на изплащане на 27 240 лв., които Централната избирателна комисия дължи на 19 минути от 6 ноември 2016 г. до днес. Но странно защо не иска да ни изплати, въпреки двете си решения за одобрение на изпълнението и за покриване на задължението към нас...
Проверка на 19 минути потвърди, че председателят на ЦИК Александър Андреев и като председател на Националния съвет на ЗС Александър Стамболийски има право по закон да бъде шеф на ЦИК. Единственото условие за партийни лидери като него, които се оказват членове на Централната избирателна комисия е да не участват в листи. И той не се е кандидатирал за депутат. За какво му е? В ЦИК плащат по 14-15 заплати годишно, а през миналата година например имаха само няколко избора за селски кметове.


 


Марешки и Панчев


 


Панчев и Андреев


 


Любопитно е, че


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 21.07.2021 18:32

    Цанкова не е счетоводител, фиктивно е написано във автобиографията й- стаж като "счетоводител" във фирмата на нейната колежка и приятелка от ПИБ.

  • 003 Anonimen 05.03.2021 11:01

    Държавните ни институции и органи са превърнати в частни и бизнес интереси, корупция и слугинаж, няма Гешев, няма го и Цацаров.....честни избори ли, с тези ли?!

  • 002 Anonimen 04.03.2021 10:27

    Мръсна сган, за храна на кучетата са!

  • 001 Anonimen 04.03.2021 09:30

    Е, добре де, не сме ли държава на мафията? И как да очакваме честни избори с тези зависими и предварително купени циковци

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и