Свързани новини

03.03.2021 10:14

Това, че президентът иска да чете слово си на Шипка е негов проблем: Караянчева

Видян 5153 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се накара предварително на президента Румен Радев от връх Шипка навръх националния празник. Часове преди държавният глава да произнесе своята реч от Шипка, в интервюта по всички големи телевизии тя натърти, че тържествата са под неин патронаж. „Тържествата на Шипка са под патронажа на председателя на Народното събрание, а това, че президентът иска да дойде днес тук и да чете слово си е негов проблем. Но няма официални тържества. Не е важно да четеш помпозни слова, а е важно какво чувстваш и да го споделиш с хората, дошли тук“, обяви Караянчева пред Би Ти Ви.


"На този връх трябва да преосмислим действията си и да се замислим защо понякога не може да превъзмогнем егоизма си. Защо повече разрушаваме, отколкото градим. Защо не може да се обединим зад една обща цел. Трябва да бъдем силни в името на България и да преглътнем различията си", каза още председателят на Народното събрание.


„Когато са отменени официалните тържества, няма как да престъпваш препоръките на главния държавен здравен инспектор. Аз днес тук съм като гражданин, заедно с колеги и приятели. Не е важно да четем помпозни речи, не е нужно да си правим на инат. Идвайки тук, ние прекланяме глава пред подвига на героите”, обяви Караянчева и пред Нова тв.


Българите днес сме достойни наследници на завета на нашите предци, обяви в същото време премиерът Бойко Борисов в обръщение по повод националния ни празник 3 март. „На днешния ден честваме възстановяването на българската държавност и дълбоко се прекланяме пред героичната саможертва на всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството“, казва Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Проф. Илчев за Караянчева: Не мога да повярвам какви нищожества стоят начело на държавата! (видео) 03.03.2021 22:10

    Проф. Илчев за Караянчева: Не мога да повярвам какви нищожества стоят начело на държавата! (видео) https://www.youtube.com/watch?v=BB1m07jXn5w&feature=emb_logo Проф. Иван Илчев, бивш ректор на СУ "Св. Климент Охридски" и уважаван историк, коментира, без да знае, че е в ефир, председателката на парламента Цвета Караянчева. Той беше гост в сутрешния празничен блок на БНТ по случай 3 март и бе прекъснат за пряко включване от връх Шипка, в което се очакваше да говори председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. Преди режисьорите да изключат микрофона на проф. Илчев обаче, в ефира се чу коментарът по неин адрес, който той направи, смятайки, че вече не е в ефир: "Не мога да поврявам какви нищожества стоят начело на българската държава!".

  • 005 Anonimen 03.03.2021 14:40

    Никога повече да не допускаме необразовани, прости, глупави, нагли, алчни, неморални и безскрупулни хора във властта, която днес ни управлява и емблематични представители в нея са тази ПКП и мутрата бандит

  • 004 ПКП 03.03.2021 14:28

    Aко някой още се съмнява колко съм умна, нека прочете този мой бисер на мисълта ми:"това, че президентът иска да дойде днес тук и да чете слово си е негов проблем. Но няма официални тържества."

  • 003 Anonimen 03.03.2021 13:10

    ПКП-то пак с прояви на наглост!По скоро за нея е проблема ,а не за президента.

  • 002 Anonimen 03.03.2021 12:08

    Тази селянка все по-упорито ни убеждава, че е луда и невменяема, ПКП е просто ласкателство за нея. Такива екземпляри не трябва да бъдат допускани до български светини и емблематична исторически места защото ги мърсят и оскверняват. За това и самостоятелно и скрито от народа точно като шефа си се появява за малко и мисирките я отразяват

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв