Свързани новини

01.03.2021 18:03

Излъгаха за зелените коридори и причиниха хаос

Видян 1867 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Желаещите ваксина срещу Covid-19 бяха отпратени от редица големи болници у нас. Премиерът Бойко Борисов разпореди зелените коридори да бъдат възстановени възможно най-бързо, което накара стотици хора да се наредят на опашки пред клиниките, за да бъдат имунизирани. Новината обаче се оказа невярна. След предизвикани опашки се стигна до хаос и напрежение пред най-голямата клиника в столицата Пирогов. Десетки хора, които чакаха да получат ваксина, бяха отпратени, след като стана ясно, че в лечебното заведение няма налични препарати. По-късно беше пуснат "зелен коридор под условие".


Лоша новина застигна и желаещите да се ваксинират  в късните часове в клиниката Св. Ана.  Въпреки, че в 19:00 в неделя по bTV съобщиха за денонощен Зелен коридор – такъв нямаше. В 20,30 вече имаше опашка от 100 човека, които бяха посрещнати с табела: "ваксини няма".


Във ВМА, която е ръководена лично от шефа на НОЩ ген.  Венцислав Мутафчийски също не тръгнаха зелените коридори. Часове по-късно те  бяха възстановени в Александровска болница със заповед от здравния министър Костадин Ангелов. В нея, обаче, пише, че ще бъдат при личните лекари и условието е да няма желаещи от приоритетните фази на ваксинационния план.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 гмо ОПГ 01.03.2021 21:46

    Непрекъснато и постоянно лъжат и крадат сънародниците си, доведоха ги до изчезване, а оцелелите да живеят в мизерия, разпарчетосаха и продадоха и род и Родина. Как ще живеят тези извратеняци и болни мозъци, как и кога ще си харчат кървавите милиони и милиарди като всички са смъртни и никой не е сигурен в утрешния ден?

  • 001 Anonimen 01.03.2021 18:42

    АМ,КАТО ИМ Е ТОЛКОВА АКЪЛА ДА МУ ВЯРВАТ,ЩЕ ЧАКАТ!!! ТОЙ,ТОЯ 4 ГОДИНИ ВЯРНО НЕЩО НЕ КАЗА,АМА ТЕ ОЩЕ МУ ВЯРВАТ!!! А сега и един въпрос. ЩЕ ЛИ СЕ НАРЕДЯТ,ТАКА И ДА ЧАКАТ НА 04.04.21-ИЗБОРИ....????....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни