Свързани новини

01.03.2021 18:03

Ние сме истинската алтернатива на статуквото: Цветанов

Видян 2120 пъти | Коментари 8
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ние сме истинската алтернатива на настоящото статукво и на симбиозата между ГЕРБ и ДПС, която се наблюдава”, заяви лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов пред великотърновските медии. Той очаква 2 мандата в района, където на 4 парламентарни избора водеше листите на ГЕРБ. И коментира листата на партията си, веднага след като я регистрира за участие в изборите в РИК, придружаван от координатора на секторна политика Електронно управление в партията Иван Станев.


„Републиканци за България залага на млади, отговорни, работещи хора, които имат своята професионална реализация. Средната възраст на великотърновските кандидати е под 38 години. В листата преобладават високообразовани икономисти и финансисти, а също успешни предприемачи и мениджъри. Партията разчита и на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление. По-доброто административно обслужване на гражданите и бизнеса е от изключителна важност”,  посочи Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 01.03.2021 21:36

    Няма що, от трън та на глог, че е по-висок. Как този физкултурник от собственик на 1/2 панелка в Обеля стана собственик на дузина апартаменти и супер луксозен апартамент с личен асансьор и всичко това по време на постове на върха на властта, на петролен шейх ли се прави? А псалмите биха подхождали на един образован, грамотен и морален човек какъвто Цветанов не е и никога не би могъл да бъде!

  • 007 Пул оувър 01.03.2021 20:40

    Единствена партия на която може да се разчита в момента.

  • 006 Баба Марта 01.03.2021 20:35

    Много хора ви подкрепяме, само защото сте с прозрачна политика, държите си на думата и водите своята политика в полза на народа.

  • 005 Вин Дизел 01.03.2021 20:32

    Републиканците наистина са алтернативата на ГЕРБ. Имат участници в партията, които са минали през ГЕРБ и са видели, какви мошеници са, как манипулират гласовете, с една дума знаят за какво иде реч там. Другите политици с които разполагат са образовани, амбицирани за промяна към по-добро, доказани специалисти, или жадни да се докажат професионалисти. Определено смятам, че те са партията, която ще прекъснат това "робство"

  • 004 Anonimen 01.03.2021 18:06

    Хораъта разчитаме на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление.!

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на