Свързани новини

01.03.2021 09:30

№1 в ОПГ на Баретата и човек на Таки е братът и съдружник на новата полит.звезда от Видин с къща в Бояна, в която човек се губи

Видян 17446 пъти | Коментари 6
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Поради големия интерес към историята, която ви разказахме в петък за Росица Любенова Кирова – новата стара звезда, трансферирана от НДСВ в ГЕРБ, оттам при Слави, а после обратно в ГЕРБ за тези избори, разказваме и продължение. Това е дамата, която в опозиция спечели 1,5 млн. от еврофондове и сключи като общински съветник договор с местното ВиК с неизвестна стойност – единствен в света, за фирмата си Дунавски дрежажен флот. Съдружник в тази и други нейни фирми според регистъра е брат й Константин Любенов Върбанов. Кой е той ще научите съвсем след малко, а за тийзър само ще ви опишем, че уж радетели за благото на Видин, двамата притежават феноменална къща, недалеч от премиерската вила в Бояна, но значително по-голяма от резиденцията на министър – председателя. Посещавали обекта разказаха лично пред 19 минути, че къщата на видинчани в полите на Витоша е толкова голяма, че на отделните етажи има таблети с планове, по които човек да се ориентира и да не се изгуби. Обиколката на двореца трае 40 минути. Размахът е такъв, че първият от етажите е само слугински и сервизен. След падането на семейното Бентли от мост, сега Роси се движи със скромно Порше Панамера.
Като във всяка кримка, и в тази история лайтмотивът е: Следете парите!
Първоначалното натрупване на капитала за фамилията са времената на югоембаргото, когато граничният със Сърбия областен град не е беден, както през последните 10 години. Напротив, там се въртят страшни пари от трансфера на горива, други стоки, а вероятно оръжие и разни субстанции – всичко за фронта, всичко за победата.
В онези години братът на сегашната политичка и неин съдружник Коци, както местните викат на Константин Любенов Върбанов се очертава като лидер на ВИС в района. После се утвърждава под крилото на единия от сивите кардинали на групировката Таки
, който макар от години да живее в братски Дубай, контролира немалко бизнеси у нас, например в пътното строителство и в почистването на големите градове, за който сме писали много – прочетете на 19min.bg и се ориентирайте кой – кой е.
През 2008 г. онова, което изглежда като видински легенди и митове намира израз


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Поздравче - Utube 06.03.2021 09:13

    Мы бандито гангстерито...

  • 005 Anonimen 02.03.2021 08:07

    Бай Мангау пак ще е на мангоФеста!

  • 004 Anonimen 01.03.2021 14:33

    Буци се обкръжил със стада ромски криминали и корполентни циганки - не може да бъде мръднат от позицията цар на циганите.

  • 003 Anonimen 01.03.2021 12:56

    Вятър ечи, балкан стене....

  • 002 Anonimen 01.03.2021 10:26

    Е, щом е от СИК - те са си "свои хора"! Пак ще тече..., докато им дойде умът в главите на власите, дето все се давят на края на Дунава...

RSS

Най-нови

Заплата

Одобриха заплата за издръжка: КНСБ

Международната организация на труда ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е меко казано странно

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете