Свързани новини

26.02.2021 14:56

'Що ни не лепнете и стикери за ваксинация на челата, хем депутат ще ги печата, както евродепутатска майка ни довлече Астра-та?

Видян 7912 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството ни било съгласно да се въведат ваксинационни паспорти, за да напускаме нашата мила, родна страна и да се връщаме в нея, нищо че в същия момент спря започналата цели 5 дни по-рано масова ваксинация, при която нямаме и 2 процента ваксинирани (2,13 бяха общо първите и вторите дози до онзи ден, сега 2,2). Логично е, нали! Да благодарим на евродепутатката Ева Майдел, на нейната майка, която представлява Астра Зенека у нас и на всички онези от правителството и НОЩ, които заложиха именно на тази фирма, за да й поръчат огромни количества ваксини, като от лятото беше ясно, че хем закъснява с производството, хем има по-ниски показатели от другите ваксини. Ама нали всичко при нас се урежда по роднинско - приятелска линия, като имаме връзки, нас не ни лОви, нали?...


Аз се чудя, както с пълно единодушие гласуваха присъстващите на работа 82 или 1/3 от депутатите и стана закон да си лепим ненужни и незаконни екостикери на колите, които ще ги печата техен колега, на когото държавата е съфинансирала даже и машината по европрограма, която му е подопечна като шеф на икономическата комисия на НС, защо да не ни лепнат и по един векси - стикер на челата?! Бедният депутат Кънев ще спечели още и още милиони, ще обмени и с верни другари от всички цветове, ще ни спасят за пореден път с тяхната коалиция "Всички на масата". Ех, тогава предвиждам такъв живот..., както се пееше в оня наивен стар хит на Богдана от зората на демокрацията, "че само си викам ДАНО".


Правото на свободно придвижване на ХОРА, стоки и капитали е основната ценност на Европейския съюз. За стоките и капиталите проблем няма. Явно хората сме им проблем на властниците. Понеже толкова им е капацитетът и акълът или пък са кандидати за жителство на Марс. Където американските пътно-транспортни средства, апропо, си се движат свободно, без кьорав стикер.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 27.02.2021 13:25

    Борисов отново лъже и заблуждава бълг.народ както обикновено. Договарянето е на ниво ЕК, но всяка държава заявява вида ваксина и количество. Сега е моментът Борисов да обясни защо е заявил такива огромни количества от представляващата фирмата Астра Зенека майка на неговата евродепутатка със звучната българска фамилия Майдел. До кога Борисов ще си плете кошницата, а тя все се разплита, на гърба на собствения си народ и ще гълта комисионни не само за себе си и престъпния си кръг, а и ще се отказва или дава под различна форма милиарди на благодетелите си от ЕНП?

  • 003 Десет неща, които трябва да знаете за експерименталните COVID ваксини 26.02.2021 19:10

    Десет неща, които трябва да знаете за експерименталните COVID ваксини Ten Things You Need to Know about the Experimental COVID Vaccines https://www.globalresearch.ca/10-things-you-need-know-about-experimental-covid-vaccines/5734303 By Makia Freeman, Global Research

  • 002 Anonimen 26.02.2021 18:50

    Ваксинирана полиция ще гони не ваксинирани шумкари.

  • 001 Anonimen 26.02.2021 15:54

    Идеята не е моя,но е на път да се осъществи:стикер на челата ни и сканиращи устройства,които ще определят какви права имаме.Господи...добре,че наближавам 80 и не ми пука,но страдам за децата,внуците и неродените си правнуци!Защо позволяваме на тази сган да ни превръща в човекоподобни?Или-в нещо още по-примитивно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените