Свързани новини

25.02.2021 17:02

1,44 млн.лв. еврофондове и отделно договори с ВиК в опозиция за новата полит.звезда на властта, съдружничката й е партньорка на Гинка от ЧЕЗ (ДОКУМЕНТИ)

Видян 10676 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

По почина на властелина на екостикерите – депутата от БСП Петър Кънев, който обяснява пред свои и пред чужди, че е в политиката, за да пази бизнеса си, върви и новата политическа звезда от Видин Росица Кирова, която от координатор на Слави влезе в джипката на премиера и се очаква да поведе партията на властта в региона. Както печатницата на Кънев бе съфинансирана по европроект за над 2 млн. лв. на подконтролното му Министерство на икономиката, за да купи машината, с която ще ни печата 6 млн. незаконни екостикера по 20 лв. парчето за 3,7 млн. превозни средства в България и така всяка година, дамата, която от години се води лидер на опозицията в северния областен център  е усвоила чрез фирмата си европроект от същата програма на Министерството на икономиката и още един на обща стойност 1 416 809 лв., сочи регистърът. Това е нейната фирма Дунавски дренажен флот.
Също като лидер на видинската опозиция, та и общински съветник, за да бъде конфликтът на интереси пълен, фирмата, представлявана, управлявана и притежавана от Росица Любенова Кирова сключва договор с ВиК – дружеството на областния център. Това е вероятно единственият договор в света, чиято стойност не е уточнена дори в специалната рубриката „Цени” в контракта. Което го прави и достоен за щателно разследване от многото органи, свързани с предотвратяването и разкриването на корупцията.


 ВИЖ ДОКУМЕНТИ ТУК!


Дамата, която явно умело използва политиката, за да върви бизнесът й – и той направо тича, е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 27.02.2021 12:32

    Защо само в Бългаpия се лансиpат, влизат и пpодължават пpестъпленията си доказани пpестъпници? До кога ще ни упpавляват ненаказани и безскpупулни пpестъпници и ще отклоняват десетки милиаpди обществени сpедства в собствени сметки и фиpми? Ето за това непpекъснато се увеличават милионеpите и милиаpдеpи у нас пpи затвоpени и фалиpани бизнеси и тотална мизеpия на мнозинството от населението

  • 001 Егати паУрЪ! 26.02.2021 09:42

    И тЪз е мангуста.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще