Свързани новини

23.02.2021 14:02

Започна работното посещение на Цветанов и Вълнев в САЩ

Видян 1792 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започна работното посещение на председателя и заместник-председателя на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев в САЩ. През първия ден бяха проведени поредица от работни срещи и кръгли маси с водещи неправителствени организации и мозъчни тръстове, работещи в областта на трансатлантическите отношения и върховенството на закона.  
В срещата с Центъра за европейски политически анализи (ЦЕПА) Цветанов и Вълнев се срещнаха с президента Алина Полякова, с бившия американски посланик в НАТО Курт Волкър и ген. Бен Ходжис, бивш главнокомандващ войските на САЩ в Европа, понастоящем председател на Центъра за стратегически изследвания „Пършинг“ към ЦЕПА.
По време на срещата бяха обсъдени политическите перспективи пред държавите от Черноморския регион и съвместимостта им с регионални инициативи като „Три морета“.
Участниците в срещата се обединиха около мнението, че много от предизвикателствата са асиметрични по характер, изискващи многоаспектен подход за решаването им. Налице са редица фактори, застрашаващи суверенното развитие на региона, поставящи под заплаха фундаментални правила на демократичното развитие.
Ген. Ходжис изрази мнение, че е необходимо още по-тясно сътрудничество в Инициативата „Три морета“, в т.ч. чрез включване на нови участници в нея, като Украйна, което би разширило потенциала на инициативата. Той допълнително посочи, че многостранно сътрудничество между България, Гърция, Румъния и Украйна по въпроси на регионалното сътрудничество би имало много перспективи. Според него, тези четири


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 23.02.2021 19:49

    Адмирации за Републиканците. Получават уважение даже отвъд континента ни!

  • 003 Anonimen 23.02.2021 16:00

    Адмирации на господата! Кой друг помисли за тези проблеми? Никой, Бойко Борисов мисли единствено как да допие още някой милион и хората около са един дол дренки. Нямат равни в кражбите, престъпници номер едно са Гербаджиите.

  • 002 Anonimen 23.02.2021 15:54

    Длъжни са да го направят за страната и съгражданите си! Връзката с Америка преди ни куцаше, но дойде момента в който можем отново да я закрепим и да сме в добри отношения с тях и да взаимстваме идеи за бъдещето.

  • 001 Anonimen 23.02.2021 14:42

    Платили са си 300000 долара за да се срещнат с НПО-та, на това ли му си вика работно посещение?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи