Свързани новини

23.02.2021 13:42

Приятелката на убиеца на Милен Цветков: Само той му оказа помощ

Видян 1439 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Приятелката на Кристиян Николов, обвинен за катастрофата, която отне живота на журналиста Милен Цветков преди почти година, даде днес показания пред съда, съобщава БНТ. Симона Цанкова твърди, че веднага след сблъсъка Кристиян опитал да помогне на пострадалия Цветков, правил му изкуствено дишане и си свалил обувката, за да я сложи под главата му.


Цанкова обаче не описа точния момент на катастрофата, тъй като, по нейни думи, чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки. Чула спътника им Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, да вика, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не е видяла.


Иванов не се яви в съдебната зала. Оказа се, че адресът, на който е изпратена призовката му отдавна не е неговият личен. Според адвоката му момчето от години живее в Италия и, предвид пандемията, не е ясно кога ще се върне в България, предаде Нова тв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Петров 23.02.2021 14:14

    ТАКАААА ПЪРВИЯТ(ЖОРЕТО) ИЗЧЕЗНА!!!ПОКРИ СЕ БЕ,ПОКРИ СЕ В ИТАЛИЯ ЛИ КЪДЕ ЛИ ГОСПОД ЗНАЕ??? СЕГА ДА ВИДИМ КАК ДА СКРИЕМ(ОПРАВДАЕМ) И ВТОРИЯТ???.. А за Милен.ВЕЧНА ТИ ПАМЕТ и дано да си на по-хубаво место и да им гледаш сиирите!!!!

  • 001 абсурдистан 23.02.2021 14:07

    И какво ще каже тази кифла като всички са били дрогирани и безпаметни? А синчето на приятеля на Борисов,третия в колата убиец, гинеколога станал на бързо професор и лобист депутат Лъчо Мозъка бил избягал в Италия и не могат да го открият. Ега ти правосъдната с-ма, вижда се на кой служи. Убиват те на червен светофар в колата си, убиват те ходейки си по тротоар от ток, убиват ни от некачествени пътища, убиват ни ходейки по улицата парчета падащи от сгради, убиват ни от мръсния въздух, от вредната храна, липсата на медицинска помощ...Ега ти държавата и грижата и за народа!!! Закривай....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби