Свързани новини

22.02.2021 11:02

Работим искрено за Голяма България: Христо Иванов

Видян 2324 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Демократична България” няма да участва в безпринципни коалиции след парламентарния вот, увери съпредседателят на обединението Христо Иванов в предаването “Лице в лице” по Би Ти Ви. Той посочи, че обединението се явява на тези избори с ясна физиономия и с много ясни ангажименти, изтъкнати в 12 пункта още през декември. Това са големите теми, за които формацията ще търси мнозинства в следващия парламент.


“Обръщаме се открито и ясно към всеки, който ще бъде народен представител - Дайте да реформираме правосъдието в България. Всички нормални български граждани искат това от години. Дайте да въведем електронно управление, ние знаем как да го направим. И знаем как да го направим така, че в рамките на 3 години да намалим със 70% административното бреме за българските граждани. Това е революция. За тези приоритети ние сме готови да търсим големи мнозинства и това не бих го нарекъл безпринципно”, заяви Христо Иванов.


“Ние очакваме резултати, които ще ни дадат възможност да бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент и да налагаме дневен ред”, каза още съпредседателят на “Демократична България”.


“Работим искрено за Голяма България. Всяко дете на България, ако желае да поддържа връзка със страната си, България трябва да му подаде ръка. Това е въпрос отвъд всякакви сметки за гласове, ние ще работим за това като национална кауза”, заяви той в коментар за гласуването на българите в чужбина.


Христо Иванов припомни законодателните предложения за електронно дистанционно гласуване и посочи, че “Демократична България” ще продължи да работи за въвеждането му в следващото Народно събрание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Иванов 22.02.2021 15:13

    Точно Христо Иванов работи само за интересите на олигарх като Иво Прокопиев!

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци