Свързани новини

21.02.2021 08:02

Mанипулират данните, за да плашат: Мангъров

Видян 5484 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

”Най-дразнещото и плашещото е, че има едно манипулативно представяне на данните, което има за цел просто да плаши хората”, заяви пред 7/8 TV шефът на К19 отделението в СБАЛ Проф. Иван Киров доц. Атанас Мангъров. „Да кажем - има по-малко новооткрити новозаразени, но казват - да, ама има повече в интензивните сектори. Ако има по-малко в интензивните сектори, казват - да, ама има повече в болница”, посочи той.„Изобщо, от цялата тази информация, която се събира, се вади негативното. И преди няколко седмици се каза, че болните са нараснали с 34%. Ами вие, ако имате двама болни и се появи трети, нарастването ще бъде с 33%. Защото не се казват абсолютните цифри. Ако процентите са неудобни, се казват абсолютните цифри", коментира още Мангъров.


 "Ние в Ковид клиниката имаме 90 легла, от тях 21 са заети към днешна дата. От тях тежки случаи на кислород са 4 души. Другите можеха спокойно да го изкарат вкъщи, като има кой да ги следи. Болните трябва да си стоят вкъщи, да пият течности, течни храни, един аспирин от 100 милиграма на ден, и ако станат по-зле евентуално да пият един парацетамол, аналгин и толкова - нищо повече, а ако получат дихателна недостатъчност и получат нужда от даване на кислород, евентуално да се хоспитализират”, коментира медикът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 22.02.2021 09:07

    Осемте правила на един американски психо-михо идиот, разработил методи за пречупване на воля, интелект и съзнание - Байдърман, се прилагат едно към едно в момента в света. Мръсна фашистка сган!

  • 004 Anonimen 21.02.2021 21:51

    След като оставиха българите на пост и молитва, без образование, без здравна помощ, сега управляващата банда го смазва от психоатаки по цял ден от продажните медии и менте журналята

  • 003 Хора, бдете! Капитализмът роди фашизъм. 21.02.2021 21:30

    Хора, бдете! Капитализмът роди фашизъм. 10 МЕСЕЦА ВЛАЧАТ ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ВАРНЕНКА С ЛИСТОВКИ ПРОТИВ КОРОНА-ВИРУС, ПЪЛНО С КУПИЩА ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ Afera.bg

  • 002 Anonimen 21.02.2021 21:29

    Допреди коронабесието, всяка разрешена ваксина се прилагаше по схема, предписана от производителя. Например ваксината ЕНЖЕРИКС Б - ваксина срещу хепатит B за възрастни се прилага инжекционно в мускула на рамото по схемата: Първа доза: на избрана дата. Втора доза: 1 месец след първата доза. Трета доза: 6 месеца след първата доза. При тези ваксини-мухоморки няма схема и никоя месирка не смее да попита за това новоизлюпените "епидемиолози" - мутротравматолози, мутрохирурзи и останалитете мутри от екраните на кабеларките МУ.

  • 001 скандално 21.02.2021 10:27

    Не случайно селският хитрец Буци даде на докторите по 10 лв за всяка поставена ваксина. Всички лекари сега ще убеждават пациентите си колко е супер да им поставят ваксина!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец