Свързани новини

18.02.2021 12:12

Пътят Ямбол - Чарган е в дупки 3 месеца след ремонта

Видян 1133 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пътят Ямбол - Чарган, който беше ремонтиран преди три месеца, е пропаднал, има дупки и кръпки, сигнализират граждани. Той е част от републиканската пътна мрежа. Ремонтът на пътното трасе е от края на ноември, но асфалтът е напукан. Някои от дефектите се появили още преди полагането на маркировката.

Местните хора казват, че не може да се шофира по този път, предаде КРОСС. Властите обещавали ремонт, но единствено закърпили образувалите се дупки. Според инж. Донка Петкова това не е крайният ремонт на пътния участък, а превантивен ремонт преди началото на зимата. Кратките срокове, за които се изпълни, както и тежкото движение доведоха и до дефектите, казва тя. По думите на Петкова АПИ са уведомени, че всички дефекти ще бъдат отстранени за тяхна сметка. По думите на инж. Галин Костов участъците ще бъдат оправени още в края на март. Въпреки лошото състояние обаче пътят е бил платен. Местните жители плашат с протест, ако участъкът не бъде поправен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.02.2021 12:37

    СЕГА: "И Лъвов мост се напука" Навремето комунистите пропагандираха сред младежта патриотизма, напр. "100 национални туристически обекта". Какво пречи на мутрокрацията да пропагандира бизнеспроект като "10 000 паметника на мутренската некадърност, крадливост и безнаказаност"?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци