Свързани новини

12.05.2009 15:41

Строителен магнат брани Лъчо Мозъка в съда

Видян 2043 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама души, единият от които строителен предприемач – бизнеспартньор и личен приятел на депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов, известен като „Мозъка на Бойко“, са свидетелствали в негова полза пред съда в понеделник. Делото за домашно насилие, по което Иванов е обвиняем за побой над дъщеря си Мариела, е било отложено от съда за разглеждане след месец. Според думите на майката Диана Долапчиева „показанията им не отговарят на истината“.


Запознати твърдят, че в знак на благодарност предприемачът е подарил на народния избраник няколко офиса и жилища. В момента Иванов живеел в едно от тях.


От своя страна Долапчиева каза, че не знае нищо по темата. Посочи обаче, че съпругът й е чакал развода, за да узакони на свое име коли и имущество, придобити по време на брака. На въпроса ни – как Иванов поддържа такъв стандарт с 2000 лв. депутатска заплата, тя каза, че пред съда бившият й съпруг е декларирал 70 хил. лв. приходи от хонорари, придобити само от наеми и консултантски услуги.


Долапчиева подчерта още, че съдебно заседание е било отложено, защото прокуратурата трябва да предостави заверено копие на преписката от Първо РПУ за насилие срещу дъщерята й Мариела. Както вече писахме, същата не е предоставена досега на защитата от полицейското управление, както е разписано в Закона за защита от домашно насилие. В чл.14 ал.1 от него се казва, че когато органите на полицията разполагат с писмени доказателства за извършено домашно насилие, те издават незабавно заверени преписи от тях при поискване от страна на пострадалото лице, на негов пълномощник или по искане на съда.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на