Свързани новини

16.02.2021 17:39

Богаташка №1: при Божков или при съакционера си помирително в Дубай?

Видян 45599 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-богатата българка Петя Славова е била неотдавна на неофициално посещение в Дубай, като основната версия е, че се е опитала да се помири с оманския си съакционер в Инвестбанк Адил Саид Ахмед Ал Шанфари. Както 19 минути вече писа, тя отстрани предколедно неговия представител в надзора на трезора и това бе прието като обявяване на война, поради което е логично да се е наложило и пътуването. Не е тайна за никого, че от 2012 г., когато арабският инвеститор влезе в банката, именно на негови пари – Капитал ги оценява на 100 млн.лв., се дължи животът и попълването на капитала й след двата провала на стрестестове – първо на българските, след това и на европейските. Потърсихме за коментар Петя Славова, но тя запази мълчание. Което се тълкува като знак на съгласие. Разбира се, има и втора версия сред запознатите с потайностите на бг олигарсите – келнерката, издигнала се до банкерка с решаващата помощ на ген. Любен Гоцев от ДС, да е била на гости на Васил Божков, но липсата на комуникация от нейна страна ни попречи да я попитаме за тази по-малко вероятна хипотеза за нейната разходка. Досега в ОАЕ Славова беше проявявала интерес само към емирството Рас ал- Хайма, където се опита да завърти бизнес, но не дотам успешно. Тя се раздели и с дубайската си къща на Палмата, т.е. тази част на света е била приключена за нея. Поради което завръщането й трябва да е било по наистина важен и неотложен повод.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 17.02.2021 07:48

    мислейки че не си глсувал ,ЩЕ ГЛАСУВАШ за ГЕРБ ,ДПС или БСП ! Е, и К'ВО от т'ва? Се мангали - некадърни, полу-умни, алчни. Бай дъ уей, TийVита въобще не гледам, ама хич.

  • 003 Кака Милкя,млаТши акАдеик по дентална венерологика,офиси на льокейшян - Горублянье събърбян: 17.02.2021 00:53

    Тая скапана държава се напълни с негласуващи чалгаро-олигофрени,мъртви души,благодарение на бТВ,нова и БНТ !

  • 002 Кака Милкя,дентален венеролог,офиси на льокейшян - Горублянье събърбян: 17.02.2021 00:49

    А като не гласуваш, ГЕРБ ,ДПС и БСП ще си поделят всичките гласове на негласуващи ! И ти,дебилотупунгеро, мислейки че не си глсувал ,ЩЕ ГЛАСУВАШ за ГЕРБ ,ДПС или БСП !

  • 001 Anonimen 16.02.2021 19:48

    ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 4 АПРИЛ 2021 Г.? За когото и да гласувам, за мен нищо няма да се промени. Така че, защо да си губя времето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и