Свързани новини

16.02.2021 14:53

Бих уволнил НОЩ: Мангъров

Видян 3346 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 „На първо място бих уволнил НОЩ, а на второ място бих посъветвал хората да се върнат към нормалния си начин на живот”, заяви пред Фокус доц. Атанас Мангъров, инфекционист и шеф на Ковид отделението в СБАЛ Проф. Иван Киров. Коментарът му е отговор на въпрос какво би променил в здравеопазването, като възможен бъдещ депутат.



„Заразата се разпространява там, където се събират много хора в затворени пространства. Но хората няма как да спрат да живеят, няма как животът да спре заради един вирус, колкото и да е страшен, както някои се опитват да ни го представят. Просто животът трябва да продължи и всички тези бутафорни мерки, които се прилагат със затваряне на заведения, затваряне на фитнеси, в театрите се стои през един или два стола, децата не ходят на училище – всичко това са просто нелепи, измислени и невероятно глупави мерки”, посочи доцентът.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 17.02.2021 20:07

    Според мен псевдодокторчетата от НОЩ са за смъртни присъди както и всички плазмодий като тях в другите държави...

  • 002 Anonimen 17.02.2021 15:54

    А, не, уволнението ще им като награда. Разследване и съд за тези псевдо лекари, които срещу добра премия са готови на всичко

  • 001 Anonimen 16.02.2021 15:20

    Напълно прав е Мангъров. Всичките напъни на фашиста Гейтс и останалата педерастко-педофилска сган в световен мащаб са насочени към създаване на психоза в хората, разбиване на основните начини на общуване и поробването на хората. А местната лайноядна сган просто повтаря като папагал даденото им от горепосочените лайноядци.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец