Свързани новини

16.02.2021 09:50

Родителите на загиналото от токов удар момче готвят протест

Видян 1368 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължава разследването на фаталния инцидент, при който момче загина на улица в София заради ток, протекъл върху капака на шахта. Все още не е ясно кой носи отговорност за смъртта на детето.

Родителите призоваха да не се спекулира по темата, защото не е морално да се тиражира, че до фаталния край се е стигнало заради мокрите обувки на детето, предаде БНР.

Бащата на момчета заяви пред бТВ, че все още не може да преживее факта, че е станал свидетел на смъртта на собственото си дете. Бащата коментира, че ще се борят за справедливост и подготвят протест.

Родителите заявиха, че искат отговорните за инцидента да бъдат наказани. Адвокати вече са им предложили юридическа помощ.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство. Предстои назначаването на съдебномедицинска и техническа експертизи.

Предстои изискване на множество документи от различни институции, които имат отношение по случая – Столична община, Община „Триадица“, ЧЕЗ, ръководството на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, търговец, ползващ павилион в непосредствена близост до местопроизшествието, разпити и други действия по разследването.
От УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ изпртатиха доклад до Министерство на здравеопазването, в който се казва "не разполагаме с каквато и да е конкретна информация, освен публикациите в пресата".


Снимка: Dnes.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тодор 17.02.2021 14:07

    ОСТАВКИ за Фандъкова от ГЕРБ и районния кмет от "Демократична България"!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец