Свързани новини

11.02.2021 16:49

Италия със 100-процентов 2-часов К19-тест за 3-те щама и своя ваксина

Видян 4926 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Професор Франческо Броколо от Университета Бикока в Милано представи най-новия италиански коронавирусен тест, който не само дава отговор в рамките на два часа дали сте положителни за заразяване, не само има на практика 100-процентова точност, за разлика от използваните у нас със 70% прецизност, макар да са доста по-бавни, но пък внасяни от Южна Корея с почетен консул Вили Сечкова. Тестът на Броколо отличава и всеки от трите основни най-актуални щама – британски, бразилски и южноафрикански. Нашите - не!
В същото време Русия пък е готова с подобен тест, който обаче става за невероятния 1 часа.

Професор Броколо е категоричен, че не бива да се разтяга до 10 или 12 седмици приемането на втората доза от ваксините срещу коронавирус19. Предписаните 3 седмици могат да бъдат удължени максимум до 4 за гарантиран ефект и истинско имунизиране, заяви той в интервю за най-авторитетното предаване на италианската държавна телевизия РАИ1 Порта-а-порта.
В него гостува и друго светило – една от първите 5 учени в Европа, успяла да разгадае генома


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 12.02.2021 10:09

    НАЗАЕМ от „pi_ta Пет., 12/02/2021 - 07:16 (нов)”: НАСТЪПЛЕНИЕТО НА КОРОНОФАШИЗМА В БЪЛГАРИЯ ! Мобилен оператор чието име започва с „А” (спестявам цифрата след нея за да не ги рекламирам) се е сдобил с ваксини (може да ги е купил а може и да са „държавните” за да подпомага НОЩ с вдигане % на ваксинациите, че учителите много разсъдливи се оказаха) и принуждава служителите си да се ваксинират с нея ! Частна компания без профсъюз. Без избор на тип ваксина и без право на отказ от ваксиниране ! Съобщава им се час и място за явяване за ваксинация. На колебаещите се независимо от причината, дали по убеждения или дори затова, че вече са вече преболедували, им се казва в прав текст, че поради липса на ваксинация ще бъдат прехвърлени да работят с клиенти със съкратено време КОЕТО АВТОМАТИЧНО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НАМАЛЯНЕ НА ЗАПЛАТА ИМ С 50% ! Всеки сам да си решавал. Ваксинация или 50% от заплатата ! КОРОНОФАШИЗМА НАСТЪПВА Утре ще потропат на вашата врата т.е. ще получите смс за часа и мястото на явяване за убождането. А може ли да им теглим една псувня от Сега

  • 001 Anonimen 12.02.2021 10:00

    Д-р Антония Първанова: Лекарствата ги прекараха, ама как се пласират 18 576 926 дози ваксини? "Мъкаааааааа Вдигна се нивото, все си е друго от чужбина да ти обяснят какво ти е дереджето, акъл да ти дадат, рамо да ти ударят. Щом в пропагандната машина с манипулации пуснаха освен родния математически слугинаж и чуждестранни финансисти и икономисти, значи става въпрос за много, много, много пари и освен това планът им не върви. Айде маските, дезинфектантите, тестовете и лекарствата криво-ляво ги прекараха. Ама как се пласират ваксини в количества от 18 576 926 дози на я има я няма 500 000 човека дето могат да прилъжат, та белким се ваксинират?! Стига сте се дърпали и сте философствали, защото заради вашето упорство хората не могат да си приберат комисионните до изборите през април!"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху