Свързани новини

10.02.2021 10:34

Симеонов и Марешки се прегърнаха за изборите

Видян 3226 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Обявяваме създаването на патриотична коалиция  ВОЛЯ и НФСБ”, заяви Веселин Марешки по време на брифинг в НС. Двете партии, които са в настоящия парламент ще се явят заедно на вота на 4 април.
Напомняме, че още на 28 януари от 19’ снимахме и първи показахме как Майбахът на Марешки беше паркиран с устройството за спец. режим на движение от НСО  съвсем близо и дълги часове наред до централата на НФСБ на ул. Раковски в София.  Най-вероятно още тогава се водеха преговори за въпросната коалиция.

"България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо заедно с колегите от НФСБ, ние обявяваме, създаването на патриотична коалиция", каза сега лидерът на Воля.
"Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от единение. Ние сме един такъв пример на обединение, а не на разединение и то върху принципна база", каза Симеонов.
Припомняме също, че преди дни досегашната коалиция на ОП (част от която беше и НФСБ) фактически се разпадна. Тогава Симеонов обяви, че е „изненадан” от решението на ВМРО да се яви самостоятелно на парламентарните избори”.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 10.02.2021 21:20

    Как е възможно най-престъпните, най-корумпираните и най-безскрупулните да се наричат патриоти?! Това е подигравка с българския народ и с многобройните патриоти и родолюбци дали живота си за род и Родина за разлика от тия измекяри, които само грабят, лъжат и унищожават

  • 005 Anonimen 10.02.2021 18:01

    еднакво отвратителни и мазни лъжци и фурнаджийски лопати за власт и високи заплати в парламента,за да да са осигурени нависоки доходи......

  • 004 Anonimen 10.02.2021 17:34

    Още един "нов" БКП+БЗНС-цигaньop-комунистически KАTУH от дърти cмpъдливи наци-екскременти!

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 10.02.2021 16:34

    Евала! Ярешки 2 !!! Патерици от целия спектър, СЪЕШАВАЙТЕ СЕ! Иначе отивате за рециклиране !!! А надписът на гарата в Пазарджик с черен спрей е символ веруюто им : "Докато сме тука, ще крадем"!!! Боклуците се сбраха в патриотична коКалиция - ВОНЯ И НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за спасение на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ на Буда Амфетаминов Бухалков !!! Тоя цирк го има само в Булгаристан от страните от третият свят !!! Пий, не спирай народе, бъди част от стадото на слепите пастири!!!

  • 002 ,|, 10.02.2021 14:23

    Коалицията на Марешки и Симеонов трябва да се казва “ЛЪЖИ, КРАДИ” или “WC”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак