Свързани новини

10.02.2021 09:42

Да престанат да лъжат хората, че ще бъдат ваксинирани, ако са членове на СИК: Цветозар Томов

Видян 2214 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Изобщо не очаквам от тези избори друго, освен да извлечем необходимия брой поуки как не трябва да се провеждат избори по време на пандемия“. Това каза пред БНР социологът Цветозар Томов, бивш говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). Той определи процеса по подготовката за парламентарния вот на 4 април като „тъжна балканска реалност“.

Време за ваксиниране на хората от изборната администрация няма да има
, категоричен е Томов. За да се получи имунитет трябват около пет седмици, срокът от първата игла е около 35 дни. „Тези пет седмици просто ги няма, защото членовете на СИК няма да бъдат известни преди началото на март“, поясни Цветозар Томов.

„За мен цялата тази работа е един кьорфишек, който върви от самото начало и не знам какви ще бъдат последиците от него“, коментира той в предаването „Преди всички“.

„Трябва да престанат да лъжат хората, че ще бъдат ваксинирани, ако са членове на СИК“, призова Цветозар Томов, който се усъмни дали и членовете на районните избирателни комисии ще могат да бъдат ваксинирани в оставащото време до изборите.

Отдавна трябваше да са ваксинирани членовете на Централната избирателна комисия, посочи Томов. „Ако не пламне ЦИК, ще пламне някоя районна избирателна комисия, със сигурност“, предупреди той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.