Свързани новини

08.02.2021 20:44

Синът на Радев НЕ е задържан и НЕ е бил в заведение

Видян 5083 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Здравният министър Костадин Ангелов бе хванат в лъжа и нарушение на закона. Като манипулация за  медиен ефект и откровена клевета може да се определи заявлението му, че синът на президента Румен Радев е задържан за нарушаване мерките срещу коронавируса на парти в заведение в центъра на София. От прессекретариата на държавния глава официално отрекоха подобни спекулации.
"Синът на президента Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни", обявиха от прессекретариата на президента.

Излиза, че изявлението на Ангелов пред медиите може да се тълкува като клевета, за което НК предвижда санкции. Освен това, министърът наруши закона, като оповести публично лични данни и без съгласието на въпросното лице, което е и непълнолетно. Напомняме, че при всеки инциденти от криминалната хроника от МВР и съда съобщават само инициалите на задържаните и заподозрените.
Самата тематика изобщо не е в компетенциите на Ангелов, тъй като той не е  министър на вътрешните работи, нито  пък е говорител на пресцентъра на МВР, за да прави подобни изявления.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 До 004 09.02.2021 12:22

    Откъде знаем кое как е?

  • 004 До боклуците от безвремието в Булгаристан 09.02.2021 09:27

    По-рано днес здравният министър Костадин Ангелов заяви, че синът на президента Румен Радев е бил сред младежите, които са задържани снощи на столичния бул. Христо Ботев. И този душеприказчик, ще е водач на листа за депутат, отвратително и долно, както всичко свързано с ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“!!!

  • 003 ние, шараните 09.02.2021 09:08

    Дали е правилно по този случай да се признесе министърът на вътрешните работи Терзиев, все пак става дума за сина на настоящия президент,а не да се произнася спътника от жипката, който вместо да се занимава със здравеопазване, ходеше да гледа маркировки на недостроени пътища с началника си?Тази информация за сина на президента, дали е правилно да се качи в бюлетина на МВР,ако случката е истинска?

  • 002 Anonimen 09.02.2021 08:56

    Въпросът е осъзнато или неосъзнато доктора министър е използван за долните политически игри на Мутрата? И този душеприказчик ще е водач на листа за депутат, отвратително и долно

  • 001 Anonimen 09.02.2021 08:00

    Лошо става! Вече намесват и децата! :(

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион