Свързани новини

08.02.2021 15:02

Ивермектин НЕ става за К19, НЯМА разрешение от ИАЛ за лечението му, не е безопасен

Видян 7072 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фармацевтичната компания Merck & Co Inc – оригиналният създател на медикамент, който у нас доби легендарен имидж, вследствие на фейкова медийна кампания, обяви, че анализът на наличните данни не подкрепя безопасността и ефикасността на нейното антипаразитно лекарство Ивермектин за лечение на Covid-19, съобщи Ройтерс, позовавайки се на съобщение от компанията.

Merck заявява, че в по-голямата част от проучванията на Ивермектин за лечение на Covid-19 е налице тревожна липса на данни за безопасността и предупреждава лекарството да не се използва извън неговите показания като антипаразитно средство.

Компанията заяви, че анализът на съществуващите и нововъзникващите изследвания на Ивермектин за лечение на Covid-19 не откриват научно потвърждение за потенциален терапевтичен ефект срещу новия коронавирус.

В България Ивермектин също се предписва от някои лекари на пациенти с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 08.02.2021 09:59

    По същия начин фармацевтичната мафия измисли куп лъжи за хинина и амидофена, само и само да си пробутват бълвочите на техните фирми. То не беше, че били канцерогенни, на хората им пораствали пера, копита и какви ли не глупости. А хининът и амидофенът имат само два "недостатъка" - евтини са и лекуват, т.е. вършат работа. Това обаче не отговаря на алчната лайнарска пасмина фашисти.

  • 004 Anonimen 08.02.2021 09:57

    Мръсната помиярска фармацевтична сган прави всичко възможно да възпрепятства лечението на вируса чрез ефективни лекарства като Ивермектин, хидроксихлорохин и други, защото иначе ще регистрират финансови загуби. А целта на цялата измислена пандемия е максимални печалби за фашиста Гейтс и фармацевтичната мафия. Лекари във Франция, САЩ и в други страни публикуваха доклади за ефективността на хидроксихлорохина и ивермектина, но много бързо изявленията им бяха или изтрити, или те заклеймени като мошеници. Единственият отговор е, че бъркат с дебела тояга в гъза на фашистите, които раздухват една измислена болест.

  • 003 Кака Милкя,венеролог,офиси на льокейшян - Горублянье събърбян: 07.02.2021 01:17

    Ивермектинът е много ефективен за предпазване от пичевъшки,краста,акари,напорист дендрум(пърхут),а помага и срещу флоридски летящи хлебарки,кърлежи по ЕПД (едрия преживен добитък),срещу досадни конски мухи,срещу полски и домашни мишки и плъхове и дъждовниците.Има подобраващ фертилността ефект,но още не е доказано лабораторно от опити с хайвански хамстери.

  • 002 Anonimen 06.02.2021 21:51

    затъмнение на всички лекарства, които лекуват от короната, за да си пробутват скапаните ваксини

  • 001 Anonimen 06.02.2021 15:35

    "Ивермектинът се използва главно ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПАРАЗИТИ".И от какво лекуват паразитите?Как е възможно да се пише по този начин?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!