Свързани новини

03.02.2021 14:02

Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов?

Видян 25458 пъти | Коментари 5
Гласували 6 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз питам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант през последните месеци. Да отговори. Като каже: „Не съм ходил”, добре. Питам физиономиста ходил ли е на ресторант и Ангел Кунчев? Аз не съм. Да излязат и да кажат, че и те не са. Казвам ви, че който от тях каже, че не е ходил – лъже. Не искам да ги питам ходили ли са с Владислав Горанов или без Владислав Горанов. Компанията им не ме интересува. Аз съм човек, който си подбира компанията”, хвърли бомба на пресконференция на АБВ нейният лидер Румен Петков.
Известно е, че ресторантите са затворени от месеци, господата, макар и от провинцията, постоянно пребивават в София, така че не са и хотелски гости. А именно Мутафчийски и Кунчев, които в началото на втората вълна на коронавируса, вместо да си вършат работата като членове на Националния оперативен щаб хукнаха на скъпи почивки в Гърция, докато ни съветваха да не мърдаме от вкъщи, а после и по нашето море в комплексите на СИК, сега са най-големите адепти заведенията да не бъдат отваряни. Щяла много да скочи „заболеваемостта”, която без друго се вдига през последните дни, въпреки че няма как още да е усетен ефект от моловете дори.
Не стига това, ами и сочат с пръст, та и глобяват нарушители, даже те да не са нарушители дори формално – справка някои столични хотели, сякаш не го правят всички.
ИНТЕРЕСНО Е КАКВА ГЛОБА ЩЕ НАЛОЖИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО НА МУТАФЧИЙСКИ, КУНЧЕВ И ГОРАНОВ ЗА НАРУШЕНИЕТО – ПОЛАГАТ СЕ 1000 ЛЕВА НА КАЛПАК.
Интересно е също като какъв шефът на Военна болница и главният санитарен инспектор – член на политическия кабинет на здравния министър, се срещат с Владислав Горанов?
Бившият министър на финансите основа консултантска фирма, което според едни юристи е на ръба, а според други направо си е отвъд закона.

Възможно ли е и по каква причина, в каква връзка да са обсъждали нейната дейност?
Или пък е вярно казаното от Цветан Цветанов, че „Владислав Горанов реди листите на ГЕРБ за изборите”, та да са се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 03.02.2021 15:51

    Кунчев бил неслучил се кандидат на ГЕРБ от Хасково, какво искате от този лакей, имайте милост

  • 004 55-320 03.02.2021 15:19

    Сигурен съм, че тия от нощ-ните пеперуди си живеят живота! И сега се почва: англииски, африкански, бразилски вирус! Вируса си е нашенски -герб 11-21 !101

  • 003 55-320 03.02.2021 15:19

    Сигурен съм, че тия от нощ-ните пеперуди си живеят живота! И сега се почва: англииски, африкански, бразилски вирус! Вируса си е нашенски -герб 11-21 !101

  • 002 Anonimen 03.02.2021 15:03

    Уговарят схемата за увеличаване на заразените, щото ни готвят пълен локдаун точно за изборите. Как да вярваш на такива измекяри професори и престъпници като Горанов, пощадени от прокуратурата за вкарването им в затвора

  • 001 Anonimen 03.02.2021 15:00

    Въпроси,на които всички знаем отговорите.Кое е интересното в случая?Пропуснал е Петков да попита кой укриваше факта,че във водата за пиене в хасковско има уран?Не е ли достоен такъв човек да е в листа?А ние ще си мрем от всякакви болести,за да си начешат егото "медицинските" диктаторчета,които нямат нищо общо с ХУМАННАТА медицина.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни