Свързани новини

02.02.2021 18:02

ГЕРБ гласи Петър Стоянов за президент?

Видян 11489 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Управляващите загатнаха, че готвят изненада за вота за държавен глава. В понеделник шефът на НС Цвета Караянчева намекна от Кърджали, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще е „много силна и авторитетна фигура и ще спечели изборите”.
Ако оставим на страна сценария, в който самият Бойко Борисов може да се пробва за мястото на Румен Радев, то всичко това подгрява и слуховете, според които Петър Стоянов се готви да се завърне на Дондуков 2.  Досега се твърдеше, че той ще бъде издигнат за премиер от ГЕРБ след парламентарните избори на 4 април с  цел приемлива коалиция вдясно. Подобни твърдения бяха отречени пред ПИК от източници в СДС. Самият Стоянов вече коментира подобни слухове преди време. Той подчерта, че трябва да остане в историята в качеството си на президент, а не премиер.
Въпросните догатки може да се дължат на факта, че именно партията на Бойко Борисов извади СДС от летаргия и направи коалиция с нея на последните избори за Европарламент, на местните избори и сега отново  текат разговори за общо явяване и на парламентарните.
Подобна симбиоза поражда противоречиви реакции в редиците и на двете партии, но евентуалното завръщане на Стоянов би могла да засили тандема. Проблемът тук е, че Борисов не понася, конкуренция в редиците си, а авторитета на експерезидента носи интелектуален характер, който би засенчил премиера.
В разговор с 19’ легендарният журналист Нери Терзиев, която беше в екипа на президента Стоянов отрече слуховете за кандидатурата му за държавен глава. Преди седмици тя публикува в социалните мрежи снимка от 1999г., на която Петър Стоянов води разговор с новия американски лидер Джо Байдън в София. Вероятно това също наведе мнозина на някои мисли за евентуалното завръщане на експрезидента. Напомняме, че президентският мандат на Стоянов в България съвпадна с този на Бил Клинтън в САЩ, а именно тази фамилия е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 04.02.2021 14:53

    Възмутително е как се пише тук!"ДогаТка"?Ами като сте недоучили-ползвайте правописен речник.И какъв е този журналист Нери Терзиев?Що за глупост?Ако не сте чували за Нери Терзиева-питайте,има хора,които знаят...Ако и останалото написано е толкова вярно...Просто ужас!

  • 003 Anonimen 03.02.2021 18:40

    С нега гробаджийте ще цъфнат,та ще вържат.Който еи да предложат,ще бъде тотална загуба.Не го ли разбрахте.Вече времето е наше,а не на разбойниците.

  • 002 Той Е 03.02.2021 06:06

    ДС агент Виктор.Да Ви е честито другари и другарки !

  • 001 Anonimen 02.02.2021 23:16

    Цеца Цачев в панталон!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец