Свързани новини

02.02.2021 11:22

Мая първа зад летеца, Нинова мълчи

Видян 1387 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Радев може да е спойка за едно обединение на почтените, което след изборите да прерасне в мнозинство на почтените в следващия парламент. Преди парламентарните избори е нужно обединение на демократичните формации извън парламента. Преди изборите гражданите имат нужда от предвидимост и яснота, които дължат всички субекти, които ще участват в следващите избори, включително в какви конфигурации биха и не биха участвали. Това, което каза президентът днес, хората очакват да е казано от политиците, особено от тези, които ще се явяват на избори.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред TV1 и TV+ в предаването "ДЕНЯТ" с Веселин Дремджиев.

Президентската институция е единствената, която излъчваше почтеност през последните месеци. Президентът се държа достойно и заслужава моята подкрепа и подкрепата на „Изправи се.БГ“. Аз знам добре какво мислят хората на площада, гражданските структури на „Изправи се.БГ“ и изцяло споделям тяхното мнение, допълни Манолова.

Тя заяви, че първите неща, които „Изправи се.БГ“ ще направи, когато влезе в парламента, са ревизия на оставеното във всяко едно министерство и почтен план за работата на министерствата. Бих започнала с предложение за преизчисляване на пенсиите и чувствително увеличаване на доходите на работещите българи, допълни Манолова.

На въпрос за видеонаблюдението тя отговори, че депутатите не са го приели, но трябва да се настоява наблюдателите и застъпниците в секционните избирателни комисии да имат право да стриймват броенето на бюлетините. Можем да си опазим изборите, просто трябва да се обединим. Единственото противодействие на манипулациите на изборите са съвместни усилия на „Изправи се.БГ“, „Има такъв народ“, Отровното трио и Демократична България, каза още тя.

Осъждам това, което властите в Русия спретнаха и на Навални, и на семейството му, особено на съпругата му. В България властта се държи по същия начин. Лятото имаше много млади хора на протестите, които бяха бити и арестувани, заяви Манолова относно ареста на Навални и добави, че като адвокат е защитавала пострадали от полицейски репресии протестиращи.

Протестите показаха истинското лице на властта - с кюлчета злато и чекмеджета, просната по очи. Безспорно и очевидно е, че главният прокурор пази Борисов. "Надглавният" прокурор ще е избран от същите хора, които избраха главния прокурор, така че не очаквам различно поведение от него. Това е една фасадна мярка, прах в очите на хората, че се решава въпросът с безконтролността на главния прокурор, каза тя.


 Нямаме изявление на Корнелия Нинова за подкрепа на издигнатия от нея преди 5 г. Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и