01.02.2021 18:12

Подкрепяме Радев за следващ мандат: Манолова

Видян 2503 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Нямаме наше колективно решение, но знаейки какво е мнението на част от хората на площада, знаейки каква е волята на повечето от гражданските организации, които са част от „Изправи се.БГ“ и лично моето мнение, да, ние подкрепяме президента Радев за следващ мандат.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНР относно обявеното по-рано днес кандидатиране за втори мандат на президента Румен Радев.


В критични за нацията моменти президентът направи своя избор. Той застана на страната на народа, а не на страната на корумпираното управление и се ползва с огромна подкрепа сред българските граждани. В условия на диктаторски режим, след 11 години управление на Борисов, имаме нужда от силно лидерство и президентът показа, че може да демонстрира такова, допълни тя.


Манолова е категорична, че управляващите нямат интерес от висока избирателна активност и всячески се стараят да откажат гражданите да гласуват.


Лицемерно е оправданието, че има малко време до изборите, за да отварят Изборния кодекс. Друг път са го правили буквално дни преди изборния ден и между двата тура на изборите. Има обективни причини да се отвори Изборният кодекс, защото хора под карантина няма да могат да гласуват, допълни председателят на „Изправи се.БГ“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп