Свързани новини

01.02.2021 10:00

Прокуратурата знаеше за пътуването ми до Дубай: Васил Божков

Видян 1603 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Прокуратурата беше наясно с пътуването ми до Дубай. Това беше планувано бизнес пътуване, след което трябваше да летим до Тайланд".


Тази версия разви в интервю на живо за предаването Политически НЕкоректно по БНР бизнесменът Васил Божков , което се излъчваше и от профила му във Фейсбук. Изявлението идва около една година, след като разследващите власти започнаха обиски в имотите на бизнесмена заради предполагаеми престъпления. В момента на акцията той изненадващо се оказа в Дубай. Там бе задържан, след което българските власти поискаха екстрадиране. До момента обаче няма решение на властите в ОАЕ за негово връщане.


Пред БНР Божков обясни, че не е бил предупреден за готвената акция срещу него, но прокуратурата е била наясно с пътуването му до Дубай и после – до Тайланд, тъй като частният му самолет е извадил разрешително за курса седмица по-рано.


Божков обясни, че много му се искало да се прибере в България, но това щяло да е незаконно, тъй като с него се извършвали процедури по българското искане за екстрадиция и за издирването му от Интерпол.


Бизнесменът обеща да извади конкретни сигнали срещу властта точно преди предстоящите избори. "И аз ще бъда малко политик и ще извадя необходимото в подходящия момент", посочи Божков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.