01/02

Свързани новини

01.02.2021 09:23

Ще остане ли без дом, освен без мъж, богаташка №1 у нас?

Видян 26218 пъти | Коментари 4
Гласували 5 рейтинг: 3.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Докато Дворецът на Путин е световна тема, у нас се коментира не по-скромният палат на най-богатата българка: 2000 дка площ насред 20 дка парк и то насред Банкя, близо до къщата на премиера Борисов. Ще остане ли без дом разделената с мъжа си банкерка Петя Славова? Това е най-обсъжданата тема в хайлайфа тези дни. Причината е, че ако се вярва на посещавали палата в италиански стил, земята под него била на съпруга й, с когото се разделиха. Той в момента живеел край околовръстното шосе в комплекс на бизнесдамата Мая, която 2 съдийки в едни скандални записи бяха свързали с името на комшията на олигарсите в Банкя – министър-председателя. Според някои наши източници двамата се били разбрали по въпроса с къщата и земята - да останат за Славова. Според други играта тепърва започвала и всеки държал другия с по нещо. А каква ли е истината?

Тъжен и самотен рожден ден изкара на 20 януари най-богатата българка Петя Славова. Драмата започна още от миналия й, когато в недотам популярна медия медсестрата от популярния сериал на правителствената Нова телевизия - старлетката Елена Карабойчева, чиято снимка виждате, обяви, че има нова любов. Тогава това беше кодирано съобщение, което е разбрала само собственичката на банка, която без друго си има достатъчно грижи по бизнеса: припомняме скандалите със 140 млн. евро, които си искат от трезора парламентът на Венецуела и американското правителство чрез US посланика, разкритията на Биволъ за сметките при нея на Вълка от София - международен аферист от израелски произход, когото най-накрая предадохме на австрийските и немските власти да го нищят, както и гръмването на световната перачница Финсен отново с участие на клиенти на банката.


 


 
Всъщност, именно стабилността на бизнеса на най-богатата българка е причина да ви занимаваме с това и прави темата обществено значима - все пак И-банк е единствената у нас, която не мина и българските, е европейските тестове, след първите се забави и с изпълнението на наложените изисквания от БНБ. Нейната личностна устойчивост е фактор №1 във финансово - индустриалната група на Славова, която тя управлява ръчно. А оттам за цялата ни банкова система в преддверието на еврото. Самият факт, че при ръст на цялата банкова система в последния си отчет пред БНБ - за полугодието, Инвестбанк декларира намаление на активите с 13 млн. лв. на годишна база, което е огромна сума за малка семейна банка като нея е достатъчно доказателство, че собственикът на една такава институция е обществена фигура, чиито личностни предизвикателства са обществено важни.
Целият ни елит вече е наясно и само за това говори - Славова официално е
разделена от своя спътник в живота над 12 г., а от 2010 г. и законен съпруг Светослав Радев. И това става в момент, когато този свят бе напуснат от човека, който я направи банкерка – всемогъщия генерал от ДС Любен Гоцев, когото тя лично


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 01.02.2021 20:04

    Старлетката се е метнала на дядо си от Мароко.

  • 003 Anonimen 01.02.2021 14:29

    Всеки рано или късно получава заслуженото. Това важи и за алчните и безскрупулни крадци от властта

  • 002 Anonimen 01.02.2021 13:01

    Тая отне колко апартаменти чрез банката си.

  • 001 Anonimen 01.02.2021 11:06

    Най-скъпите неща в живота не се купуват и продават.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от