Свързани новини

28.01.2021 10:31

Цветанов работи в полза на ДПС: Дариткова

Видян 1222 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Цветан Цветанов тръгна по пътя на анти-ГЕРБ реториката за печелене на политически дивидент. Той работи в полза на ДПС. Разколебава нашия електорат, а втвърдява електората на движението. Това е некоректно“, коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.


„Цветанов беше вторият човек в партията и председател на ПГ на ГЕРБ. Той имаше всички възможности да определя посоката на партийното поведение и в тази си роля той разполагаше с огромна власт. Това, което виждам сега е, е само повод за разочарование“, допълни Дариткова, която разкри, че са се чували с бившия втори в ГЕРБ след неговото напускане на партията и са обсъждали нейни телевизионни участия, но сега не комуникират.


Според Дариткова ГЕРБ е консолидиран и готов за парламентарните избори и няма опасност Цветанов да разбие партийните структури.


По думите ѝ списъците с избиратели трябва да бъдат верифицирани. „Затова сме предвидили тези заявления за гласуване по механизъм, който гарантира участието на карантинираните, да бъдат проверявани от РЗИ, защото те имат достъп до портала, който описва всички случаи на коронавирус в момента. Карантинираните ще бъдат изваждани от основния списък. Затова са необходими три дни и този срок няма как да бъде пренебрегнат.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 да я ожалиш 28.01.2021 11:09

    Ами вие сте тандем от години, или може би Цветанов ви е силна конкуренция в ортаклъка с Доган и ДП

  • 001 ВИФ - задочно 28.01.2021 10:52

    Господи, каква зловеща мутра! Ако случайно една змия-очиларка погледна в очите тази зловеща мутра на банкянската слугиня ГЕРБатикова, пардон - Дартикова, горкото влечуго веднага ще умре от страх! тази безпардонно нагла и отвратителна банкянска слугиня забрави, че бранеше като първа "матросовка" неграмотния физкултурник Цецо, когато беше обвинен за онези 6 апартамента, за които се оказа, ти да видиш потрес, че са му ги купили тъста и тъщата! Ей, наистина, няма изнамерена мерна единица за безочието, нагллстта и простащината на геберастките престъпници, които съсипаха държавата ни! КОЙ нормален българин ще гласува за толкова противната физиономия на банкянската слугиня ГЕРБатикова, пардон - Дартикова? КОЙ? КОЙ ще си плюе в лицето, за да пусне бюлетина за една от най-отвратителните мутри на геребрастката шайка?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне