Свързани новини

28.01.2021 09:38

Спенс за Хазарта: След 200 дни на протести и концерт за ГЕРБ, Христо Колумб откри Америка

Видян 8075 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рапърът Спенс захапа своя колега Ицо Хазарта, който в последните дни усилено критикува министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заради изказването му: "Ресторантите и заведенията не са ни приоритет".


Ето какво сподели Спенс пред HotArena:


Няколко дни чета правилното, интелигентно мнение на един мой Колега, относно падението на друг интелигентен човек и не, че не съм съгласен с това мнение, не, че не искам и аз, да отворят заведенията, където е работното ми място, но точно от неговата уста, ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И понеже познавам Хазарта от повече от 20г. ще си позволя да го коментирам. Мога да го кажа и в рима - опознай първо Ицо, после го сЪди, та той 30г опознава  Буч, преди да го изпъди.


Да пееш на концертите на водещите политически сили не е от вчера или оня ден, а от времето на Костов, но да забравиш как много скоро Яде кюфтетата на Герб е УРА - услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния бранш ще кажа, че специално, на концерти, на които само сцената с озвучаването и осветлението струва десетки хиляди левове, се знае, не само какво ще пише зад гърба ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетърнга - няма да говоря.


Разбираемо е, когато, след като се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в депресия, колко остава за теб, сравнено с други колеги, дори без средно образование. Да виждаш, как глупаци в хип-хопа Ни, взимат по една торба с пари и да се чувстваш неоценен е нормално, но тази социална реалност не е от вчера.


Отдавна стари издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да - децата не ядат книги. Трябва да ги четат, но след, като са сити. Един ден ти написа в нета за 'Сърцето на хлебарката' - това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара...Ами кажи за кой е тогава? Да не е за теб? Аз, колега, освен сърце имам и топки, но ако трябва да стигнем до твоето сърце, трябва да тръгнем откъм... отвора зад твоите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.01.2021 11:35

    Ами моето скромно мнение,че Спенс за повечето неща е прав.В това размито от потребление общество-за съжаление,свободата наистина е салама,комфорта.Така,че Ицо Хазарта не е изключение.То не бяха реалита,чудо,като се продаваш за пари,нямащ много опции за критика срещу тях,а по скоро говориш това което ти казват да говориш.Който плаща той поръчва музиката.ЛОШО.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е