Свързани новини

27.01.2021 16:18

Аз и д-р Фаучи попаднахме в наистина злобни теории: Бил Гейтс

Видян 1838 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Съоснователят на компанията Майкрософт Бил Гейтс, който се изявява като филантроп, каза, че е шокиран от мащаба на "налудничавите" и "злобни" конспиративни теории, разпространявани за него в социалните мрежи по време на пандемията от Covid-19, но заяви, че би искал да установи какво стои зад тях.

В интервю за "Ройтерс" Гейтс каза, че милиони постове в социалните мрежи с "налудничави конспиративни теории" за него самия и за водещия американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи вероятно са намерили привърженици заради комбинацията от страховитата пандемия от коронавируса и възхода на социалните медии.

"Никой не би могъл да предскаже, че аз и д-р Фаучи ще заемем такова значимо място в тези наистина злобни теории", каза Гейтс и добави: "Много съм изненадан от това. Надявам се, че ще отмине".

Някои от конспиративните теории включват твърдения, че Фаучи и Гейтс са създали пандемията, за да се опитат да контролират хората, че искат да спечелят от разпространението на Covid-19 и да използват ваксините, за да имплантират на населението чипове.

"Наистина ли хората вярват на подобни неща?", запита Гейтс в интервюто.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за здравеопазване като "умни" и "чудесни хора" и каза, че очаква с нетърпение да види как ще съумеят да работят ефективно с новото правителство на Джо Байдън.

Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение и каза, че в момента всеки политик е под натиск да осигури най-доброто за страната си в условията на пандемия, предаде БНР.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Kон спирация 27.01.2021 19:40

    Китайската лаборатория в Ухан се притежава от Glaxosmithkline, които, случайно, притежават Pfizer , ония, които произвеждат ваксината за вируса, който случайно, тръгва от био лабораторията в Ухан, която, случайно, се финансира от Д-р Фаучи, който, пак по случайност, рекламира ваксината . GlaxoSmithKline, съвсем случайно, се обслужва чрез финансите на Black Rock, които, случайно управляват финансите на Open Foundation Company , фондация на Сорос, която случайно, обслужва френската AXA. Случайно, Сорос притежава германската компания Winterthur, която, по съвпадение, изгражда китайската био лаборатория в Ухан и е купена от германската Allianz, в която случайно акционери са Vanguard, които пък, случайно, са и акционери в Black Rock, които случайно контролират централните банки и боравят с около една трета от световния инвестиционен капитал. Black Rock, случайно, са също и основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който, случайно, е акционер в Pfizer (които, ако си спомняте, продават чудотворната ваксина, и по съвпадение, са най-големия спонсор на СЗО.

  • 001 Anonimen 27.01.2021 19:22

    Вече не прилича на човек, а на извънземно

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали