Свързани новини

27.01.2021 15:03

Sanofi ще направи 125 милиона дози от ваксината на Pfizer

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Sanofi се съгласи да произведе милиони дози от коронавирусната ваксина на Pfizer Inc. в необичайно сътрудничество за ускоряване на усилията за ваксинация, предаде bloomberg.com.


Френският производител на лекарства ще даде на BioNTech достъп до производствено съоръжение във Франкфурт, което ще започне да доставя дози това лято, се посочва в изявление на Sanofi. Сделката ще доведе до производство на повече от 125 милиона дози от РНК ваксината за Европейския съюз.


Усилията на Sanofi да разработи ваксина срещу Covid са препънати, което означава, че няма да бъде готов до лятото, както се очакваше първоначално. Сделката с BioNTech позволява на Европа да компенсира част от загубата и забавените доставки на ваксини. Пактът също така породи надежди, че повече фармацевтични гиганти ще хвърлят услията си производство и разпространение на малкото ваксини срещу коронавирус, които се оказаха ефективни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,