Свързани новини

27.01.2021 09:25

Ако за разума ми искат оставката, за безразсъдството какво ще ми поискат: Здравният министър за ресторантьорите

Видян 2940 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма да се уморя да се боря за живота и здравето на всеки български гражданин, каквото и да ми коства и колкото и разговори да трябва да проведа". Това заяви в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Той добави, че е озадачен от насрочения протест на ресторантьорите.


 


„Озадачен съм от насрочения протест на ресторантьорите. Преди седмица имахме среща с двете асоциации, които организират днешното недоволство. На нея повече от 3 часа говорихме за техните проблеми. Основният им проблем, който изтъкнаха, е, че има забавени плащания. Поканих моите колеги - министърът на труда и социалната политика - Деница Сачева, министърът на икономиката г-н Борисов, вицепремиерът Николова. Уверихме колегите от асоциациите, че до края на този месец те ще си получат парите. Това вече се случва. Вчера разбрах, че днес ще протестират. Не мога да разбера логиката на протеста. Протестират за какво? – за проявен разум ли? А, ако проява безразсъдство? Ако за разума ми искат оставката, за безразсъдството какво ще ми поискат?", коментира още Ангелов относно насрочения за днес протест на собственици на заведения и служители. Те не са съгласни с идеята да отворят на 1 март, както гласи заповедта на здравния министър от вчера.


По думите на Ангелов светът се намира в състояние на безпрецедентна световна криза.


„Най-силното оръжие  е истината, а тя е следната: Асоциацията, с която имах вчера среща каза, че държавата прави срещи с удобни на властта организации. За мен няма удобни и неудобни организации. С всеки, с когото мога да говоря за мерки, аз съм готов да го говоря. Вчера проведох няколко разговора с г-н Алибегов. На срещата казах, че имам среща и с представители на Асоциацията на заведенията. Чакахме да дойдат, но те не дойдоха. След това изпратихме мейл, че сме отворени за разговор", поясни министърът на здравеопазването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.01.2021 19:32

    Човече, гледай си прическата, точни № на боята и милилитрите на ботокса и хиалурона, не се занимавай с неща, за които не ставаш и ще изгърмиш

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични