Свързани новини

23.01.2021 18:32

1 млн. са мъртвите души по данни на НСИ: БСП

Видян 4069 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пандемията естествено е голямо изпитание пред България, но не пандемията е виновна за рушенето на институциите. Не е пандемията виновна за систематичното погазване на всеки авторитет в България. Не е пандемията виновна, че благородната професия на учителите се извършва от хора в зряла възраст. Не е пандемията е виновна, че медицинските сестри в яслата, където ходи дъщеря ми, са също пенсионери - вършат своята работа със същата себеотдаденост, но го правят, защото пенсията не им стига и защото няма други, които да дойдат. Пандемията, с всичките си предизвикателства, осветли по брутален начин липсата на реформи и пропуснатите най-малко четири години от това управление". Това каза заместник-председателят на Парламентарната група на "БСП за България" Крум Зарков в предаването "Панорама" по БНТ, съобщиха от пресцентъра на партията.


Спирайки се на обсъждането в парламента на изборни правила, депутатът от левицата коментира: "Днес се обсъждаха изборни правила, които трябваше да направят две неща - да кажат на здравите избиратели как да гласуват и как ще гласуват карантинираните. На тези два въпроса днес в парламента на първо четене не получихме отговори".


Зарков акцентира, че проблемът с изборните правила не се е появил едва покрай пандемията. "В този мандат това е дванадесетия път, в който се разглежда Изборния кодекс. Проблеми, които стоят пред изборния процес и които пораждат недоверие от години, не бяха решени нито веднъж от тези дванадесет пъти", разкри той. Социалистът посочи един от тези неразрешени въпроси, които БСП поставя вече няколко пъти - избирателните списъци. Той даде пример с последните парламентарни избори през 2017 г., когато НСИ е преброил около 5,8 млн. души в България имащи право на глас, а в избирателните списъци е имало 6,8 млн. имена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 23.01.2021 23:49

    Най-големите мошеници, лъжци, крадци на гласове, манипулатори на списъци, като се започне от изборите за ВНС преди 30 години със 700 000 гласа!, сега се "борят за честни избори"! Наглостта на тая сволач няма край! БОЖЕ, въздай твоята справедливост на тая мръсна, долна и подла сган!

  • 001 Anonimen 23.01.2021 22:46

    Професорът на Бойко само с тези "мъртви" души му урежда винаги победата. Бая работа отвори Тиквата на тези след него

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и