Свързани новини

23.01.2021 18:10

Викове "Оставка" и "Мафия" стреснаха Борисов

Видян 5803 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Викове "Оставка!" и "Мафия!" стреснаха премиера Бойко Борисов по време на визитата му в Сливница, където той инспектира новопостроен рехабилитационен център за деца с увреждания, предаде Сега.

Докато премиерът и министърът на икономиката Лъчезар Борисов се хвалиха пред камерата на правителствената пресслужба колко милиони са раздали на закъсали в коронакризата фирми и граждани, се чу женски глас, който започна да скандира "Оставка", "Мафия", "Чекмеджета" и "Кюлчета". Премиерът се сепна за миг и се обърна да види откъде идват виковете, но камерата не ги показа.

Веднага след това Борисов започна да критикува президента Румен Радев за липсата на реакция по повод задържането Алексей Навални в Русия. "Оглушително е мълчанието на президента Радев, до този момент той не се е произнесъл по повод задържането на Навални. Нещо повече, европейски депутати от БСП, сред които и неговия началник на кабинета (бившият началник на кабинета на президента Иво Христов - бел. ред.) не влязоха да се регистрират, докато се гласуваше резолюцията на Европейския парламент за незабавното освобождаване на Навални", заяви Бойко Борисов.



Предлагаме да чуем какво мисли Радев. Държавният глава е най-представителната институция и неговия глас е изключително важен", каза още премиерът. Той подчерта, че в случая не ставало дума за намеса във вътрешните работи на Руската федерация, а за реакция по отношение на един арестуван опозиционен лидер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 24.01.2021 21:02

    Фалшивият герой е навалния. Фалшив отвсякъде - използвач, търсещ изгода откъдето падне. Сега - срещу Путин, това се котира и плаща.

  • 001 фалшив герой 23.01.2021 21:30

    Какво ми защитава Навални, като той прави същото като Путин у нас. Колко неудобни бизнесмени и обикновени хора бяха прибрани и бити до смърт и не получиха справедливост, но това не го впечатлява. Да си види собствената кочина, а не да се прави на фалшив защитник на чужденци

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на