Свързани новини

20.01.2021 10:56

Имунизираха срещу COVID-19 доц. Ангел Кунчев

Видян 909 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев се имунизира срещу COVID-19. Ваксината му беше поставена в 10:30 ч., в сградата на Регионална здравна инспекция – София.


"Първоначалните колебания, страхове и всичко, което хората си мислеха, че може да се случи, очевидно не става. Профилът на безопасност на ваксините е чудесен, надявам се че така ще бъде и за следващите", заяви той след ваксинацията, предаде Нова тв.


Запитан кога ще започнат да работят заведенията, той коментира: „За някои типове заведения периодът, в който не работят вече е 9-10 месеца, за други е 3-4 месеца. Има много семейства, в които двама души работят в този бизнес. Проявяваме разбиране. Утре ще има окончателно решение”. И допълни: „Предлагаме след отварянето на заведенията да има някакъв период и тогава да се реши и за нощните заведения”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.01.2021 11:52

    Конспиративен реализъм & теория на случайностите Китайската лаборатория в Ухан се притежава от Glaxosmithkline, които, случайно, притежават Pfizer , ония, които произвеждат ваксината за вируса, който случайно, тръгва от био лабораторията в Ухан, която, случайно, се финансира от Д-р Фаучи, който, пак по случайност, рекламира ваксината . GlaxoSmithKline, съвсем случайно, се обслужва чрез финансите на Black Rock, които, случайно управляват финансите на Open Foundation Company , фондация на Сорос, която случайно, обслужва френската AXA. Случайно, Сорос притежава германската компания Winterthur, която, по съвпадение, изгражда китайската био лаборатория в Ухан и е купена от германската Allianz, в която случайно акционери са Vanguard, които пък, случайно, са и акционери в Black Rock, които случайно контролират централните банки и боравят с около една трета от световния инвестиционен капитал. Black Rock, случайно, са също и основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който, случайно, е акционер в Pfizer (които, ако си спомняте, продават чудотворната ваксина, и по съвпадение, са най-големия спонсор на СЗО. Става ясно как един умрял прилеп, продаден на мокрия пазар в Ухан заразява цялата планета.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични