Свързани новини

18.01.2021 12:22

Ако Борисов не спечели изборите, режисира политически хаос в страната: Манолова

Видян 2777 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако Борисов не спечели изборите с манипулации, той вече подготвя и режисира политически хаос в страната. За него предстоящите избори са на живот и смърт. Той не може да спечели изборите по честен начин, затова беше отменено машинното гласуване преди местните избори, затова се впрягаше целият ъндърграунд да купува гласове в столицата.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНТ.


Тя заяви, че „Изправи се.БГ“ е готова за изборите и си поставя високи цели – да бъде сред първите четири политически сили. По думите й 4 април ще е велик ден за демократите, в който ще се освободим от Бойко Борисов.


Манолова беше категорична, че „Изправи се.БГ“ под никаква форма и по никакъв повод няма да прави коалиция с ГЕРБ и призова останалите политически сили да заявят с кого ще се коалират.


Още един ден на това правителство на власт прави България най-бедната, най-болната, с най-висока смъртност, с все повече фалиращи фирми и семейства заради тоталната липса на мерки за подкрепа на хората и на малкия и средния бизнес, категорична е Манолова.


По думите й ЦИК изпълнява мокра поръчка на Борисов в плановете му за политически хаос и умишлено въвежда гражданите в заблуждение за Изборния кодекс. Абсурдна и опасна е тезата на председателя и на говорителя на ЦИК, че контролните разписки от машинното гласуване трябва да бъдат ръчно преброявани по партии и преференции, това обезсмисля машинното гласуване и отваря врата за същите, както и досега манипулации при преброяването. С тези си твърдения председателят и говорителят на ЦИК са в пълно нарушение на Изборния кодекс. Въпреки че знаят, че като приключи изборният ден, се опаковат разписките, отстраняват се от масата за броене и остава машинният протокол и двамата продължават да твърдят, че трябвало да има ръчно преброяване на контролните разписки, каза Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Нещата не са конфликтни, а просто различни

Нещата не са конфликтни, а просто различни. Днес ще