Свързани новини

11.01.2021 09:25

Борисов открил свлеклия се обект без Акт 15

Видян 6430 пъти | Коментари 8
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като свлачището по пътя за Рилския манастир се срина за пореден път, въпреки тъкмо направения ремонт на укрепелението му, повече подробности по случая даде зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Той по принцип е медийното лице на ресорното ведомство, а неговата шефка - Петя Аврамова, избягва да се повявава, съобщава clubz.bg.


Интересното от думите на Нанков е, че според него по укреплението има да се извършват още дейности, не е миналава приемателна комисия, нито пък има акт 15. Тоест - всичко е в етап на продължаване на строителните дейности.


Това обаче е меко казано странно, защото буквално преди по-малко от две седмици, лично премиерът Борисов заедно с Нанков откриха укреплението и го обявиха за свършена работа. Само по себе си това не би било проблем, стига да не бе представено на публиката като "свършена работа".


Борисов дори написа в собствения си фейсбук профил, че "с близо 6 млн. лв. бе завършено укрепването на срутището по пътя за светата обител". Използваното минало време в изречението предполага, че всички дейности са били вече приключили. Оказва се, че това въобще не е вярно.


"преовлажняването" на скатовете по трасето са активизирали поредица от свлачищни процеси. Пътят пък ще остане затворен още няколко дни, докато се изчистси.


Извършените укрепителни действия до този момент пък били предотвратили по-големи щети по пътя.


Нанков потвърди, че цената на укреплението е шест милиона лева, но обясни, че те още не били изплатени и фирмата-изпълнител ще е отговорна за почистването на пътя и отстраняването на щетите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 11.01.2021 10:50

    И къде е сега падишахът да нааправи изявление? б.б. е СТРАХЛИВЕЦ!!!

  • 002 с кооментар 11.01.2021 10:04

    Боко, събрал с и цялата тъпотия на всички времена и народи. На всичко това си страхлив като мишка и подъл като паяк тарантул. Влючвай хронометъра защото времето което ти оства е много малко.

  • 001 Anonimen 11.01.2021 09:36

    а за народа няма прошка без акт......ДНСК е изверг с хората

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби