Свързани новини

08.01.2021 14:15

Борисов разгледа нов стадион и зала в Симитли

Видян 2802 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В тази пандемия спасението на държавата в следващите една-две години е и най-непримиримите врагове и опоненти да работят заедно, за да се измъкнем от кризата. Шансът да се запазим е единството, защото съединението прави силата“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението си в Симитли, където бе посрещнат от кмета на града Апостол Апостолов и от кметове на населени места от региона, избрани с различна политическа подкрепа, съобщиха от правителствената информационна служба.



Премиерът Борисов подчерта, че във времето на финансова, икономическа и здравна криза, причинени от COVID-19, трябва да сме максимално солидарни. Добрите икономически резултати на страната ни, които бяха поддържани в последните години, позволяват правителството днес да оказва необходимата подкрепа и на гражданите, и на бизнеса, категоричен бе министър-председателят.



В Симитли премиерът Борисов разгледа на място изградените нови стадион и многофункционална зала с 600 места за редица видове спорт на закрито, до които са разположени административна сграда и плувен басейн. Наред с това в региона с финансовата подкрепа на правителството се работи по редица проекти. „В момента няма село в общината, в което да не се правят улици за стотици хиляди левове, мащабни пространства, площадки, паркове, детски градини“, подчерта кметът на Симитли Апостол Апостолов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв