Свързани новини

07.01.2021 20:01

Тя е жената, убита в Конгреса на САЩ

Видян 3453 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.


 


ВИЖ ВИДЕО ТУК!




Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“, предаде dnes.bg.

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Under_My_Thumb 08.01.2021 17:36

    Една баба каза ...

  • 001 Anonimen 07.01.2021 21:01

    Два във врата и един контролен в главата. Така са разстрелвали циганите юдеи укитата, които укривали жито за децата си по време на голодомора. Предварително са ги карали да изкопаят гроба си в замръзналата земя. Това разказваше приятелката на баба ми, украинка, която успяла да се спаси като се омъжила на 15г за българин от селото на баба.Извадила късмет, баба казваше, че мъжът ѝ бил добър човек.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и