01/02

Свързани новини

05.01.2021 14:01

Българи отвъд спасяват страната, но не е Ники Младенов

Видян 14707 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русата жена, която ще спаси България - легендарната фигура от предсказанието на Тамара Глоба, която още се помни и се цитира, не се появи точно 30 години след него, но в момента набира сила пророчество на Ванга от същото време, че "българи отвъд" ще помогнат нещата най-накрая да потръгнат при нас. Какви са вариантите?

№1: Вероятно, ако напомнянето за думите на пророчицата тръгва от средите на пиарите на властта, те имат предвид Ники Младенов, след като преди няколко дни му пуснаха рекламен, но уви не съвсем верен материал в Ню Йорк Таймс. Първо, генералният секретар на ООН, който не го го харесваше, му назначи зам., който постепенно му иззе функциите като спец.пратеник по Близкия Изток. Второ, няма никакъв проблем да му се намери заместник, това отдавна е сторено. Трето, той беше доста едностранчив в работата си, което никак не се харесваше на арабската страна в Близкия Изток, а тя е доминираща. Четвърто, не се реши никакъв проблем там, напротив - задълбочиха се - да няма друго доказателство, стига само обявеният капацитет на Иран да произвежда ядрено оръжие. Отново! Пето, не се е отказал от поста пратеник на ООН за Либия, а тамошните сили, като знаят какво свърши в Близкия Изток, не са го пожелали, както пишат ресорните журналисти от Париж, които изкъсо следят конфликта в Джамахирията, а от София с половин уста се потвърждава, понеже "либийците за нищо не можели да се разберат помежду си".

Лъжата принципно не е добър старт на кампания, защото рано или късно се разбира, при това най-често в най-неподходящия момент. Ако гласят Младенов за президент, малко ще бъде трудно да се обясни как главнокомандващ може да бъде човек, който не е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ 05.01.2021 15:48

    Докато Българина не стане по вярващ във Бог. Да се страхува от Бог и евентуално наказание ако граби и убива народа си -България няма да се оправи. Народ който няма страх от Бога е разбойнически народ. Младото поколение се възпитава във вяра само и единствено при големи страдания. Още не са дошли. Когато дойдат а това ще стане със сигурност са нужни години докато тези млади порастнат и поемат управлението. Т.е оправията в България ще е не порано от 15-20 години.

  • 002 Anonimen 05.01.2021 15:40

    Погрешно е схващането, че българите от чужбина биха се завърнали, за да работят за нови политики тук, за нова система! Та те точно от това са избягали - от системата; точно нея посочват повечето от тях сега като причина, заради която не се връщат - "в България нищо не е наред!" Биха се завърнали млади хора, които не са приели вътре в себе си да останат там, а са отишли да спечелят малко пари или да учат. Старите емигранти вече не са част от българското общество. Да, те се вълнуват, може би, в определени моменти, но това е просто момент на носталгия! Много от тях СЪЗНАТЕЛНО не учат децата си на български език! Не упреквам некого - това е въпрос на личен избор, просто изразявам съмнение, че някой от тях би се върнал тук.

  • 001 Anonimen 05.01.2021 15:31

    Много се съмнявам българи от чужбина да изкарат България от блатото и да я поведат към възход - грамадната част от тях са със силна антибългарска и интернационалистическа закваска, възпитавани в дух на безродие и чуждопоклоничество, мислещи главно за пари и смятащи, че са ощетени от съдбата, че са се родили в кенефа за тях България. Иначе по изп. директори на Майкрософт щяха да бъдат. Вижте го тоя Райчо, какво му е липсвало в България, като гледам какви длъжности е заемал, сигурно и той е икон. емигрант.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако