01/02

Свързани новини

05.01.2021 14:01

Българи отвъд спасяват страната, но не е Ники Младенов

Видян 14704 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русата жена, която ще спаси България - легендарната фигура от предсказанието на Тамара Глоба, която още се помни и се цитира, не се появи точно 30 години след него, но в момента набира сила пророчество на Ванга от същото време, че "българи отвъд" ще помогнат нещата най-накрая да потръгнат при нас. Какви са вариантите?

№1: Вероятно, ако напомнянето за думите на пророчицата тръгва от средите на пиарите на властта, те имат предвид Ники Младенов, след като преди няколко дни му пуснаха рекламен, но уви не съвсем верен материал в Ню Йорк Таймс. Първо, генералният секретар на ООН, който не го го харесваше, му назначи зам., който постепенно му иззе функциите като спец.пратеник по Близкия Изток. Второ, няма никакъв проблем да му се намери заместник, това отдавна е сторено. Трето, той беше доста едностранчив в работата си, което никак не се харесваше на арабската страна в Близкия Изток, а тя е доминираща. Четвърто, не се реши никакъв проблем там, напротив - задълбочиха се - да няма друго доказателство, стига само обявеният капацитет на Иран да произвежда ядрено оръжие. Отново! Пето, не се е отказал от поста пратеник на ООН за Либия, а тамошните сили, като знаят какво свърши в Близкия Изток, не са го пожелали, както пишат ресорните журналисти от Париж, които изкъсо следят конфликта в Джамахирията, а от София с половин уста се потвърждава, понеже "либийците за нищо не можели да се разберат помежду си".

Лъжата принципно не е добър старт на кампания, защото рано или късно се разбира, при това най-често в най-неподходящия момент. Ако гласят Младенов за президент, малко ще бъде трудно да се обясни как главнокомандващ може да бъде човек, който не е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Цацар Гешефтов 06.01.2021 09:11

    "Докато Българина не стане по вярващ във Бог. Да се страхува от Бог и евентуално наказание ако граби и убива народа си -България няма да се оправи." Дрън-дрън. Да чакаме господ да ни оправя бакиите. Китайците имат държава защото наказват престъпността - при нас чорибето е висша добродетел, а най-големите корумпета, и некадърници, са в правосъдието.

  • 007 Anonimen 06.01.2021 09:06

    Никито има болни бъбреци, увреждане на сърцето, двойна брадичка, дисфункция на тироида - бас ловя, че ръцете му се потят. Управление на държава не е за него, да търси друго поприще ашладисаната манга.

  • 006 Anonimen 06.01.2021 08:57

    Българи отвъд няма, може би Ванга е искала да каже българи от отвъдното. Да, така е казала Ванга - само ако държавата бъде поведена от българин/българка може да се спасим от заличаване. Какво е българин? Ами трак, илир, гет=гот, булгар, ашина(гьоктюрк) или микстура от горните. БЕЗ ЦИГАНСКО! Никито е същият врътогъзльо като Станишко и е с със сИгански гени - дали е препоръчан от рашките, сашките или синдиката на мангалите юдеи, е все тая. Не става, да влиза следващият кандидат!

  • 005 Anonimen 06.01.2021 00:11

    Нали се разбрахме, че Падишахът ще е последния предател, родоотстъпник, антибългарин и продаващ род и Родина за собствения си келепир и благоденствие, на висш управленски пост в жалката майка България

  • 004 ефрейтор Манафов 05.01.2021 22:25

    Съгласен съм с №3.Спомням си как като беше спуснат от парашутното отделение за военен министър креатурата Николай Младенов и как правеше "кръгом" ,когато приемаше парада.Завъратше седоста енергично и комично до около 90 градуса и там вече му се оплитаха клекавиците и не можеше да го докара до пълен 180 градусов "кръгом" :-).По смешен беше и от великия Чарли Чаплин.Опитах се да намеря клипа с този тотален майтап,май беше в "Господарите на ефира"но всичко по темата вече много прецизно е "изчистено" от нета...Ако някой го има на фаил,моля ви пратете линка.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог