Свързани новини

30.12.2020 13:42

В Разград и София цената на водата ще бъде с 6 % по-висока: Мая

Видян 1580 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С това увеличение цената на водата в София ще се увеличи с 6 %, а в Разград ще пият най-скъпата вода – 3,62 лв. Абсурдни са твърденията, че доходите в Разград са се увеличили с 20 %, а социалната поносимост – с 25 %.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук по време на закритото заседание на КЕВР, на което се решава увеличаване цената на водата в София и Разград.


Тя подчерта, че 6 % увеличение на цената на водата в София ще донесе на  Софийска вода 16 млн. лв. повече, но качеството няма да се подобри.


Шефът на Софийска вода се похвали, че в София за последните пет години са направени инвестиции за 420 млн. лв., но качеството на ВиК-услугата не е по-добро, напротив – влошено е, допълни Манолова.


След няколко месеца ще има избори и КЕВР, заедно с други независими регулатори, които работят срещу интереса на хората, ще бъдат сменени и ревизирани. Крайно време е да ни управляват хора и да ни регулират регулатори, които защитават интересите на гражданите, а не на монополистите, икономически силните и на властта, каза още тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Чурулик Марийкин 30.12.2020 16:23

    Защо не чухме мнението по въпроса на "склерозиралият педал" Иванов, който заедно с "Вожда и учителя" на месното туземно население в Булгаристан ни осенеят с атлантическата си, демократична и политкоректна мъдрост !!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 30.12.2020 16:23

    Три кинта кубик вода. Тия шайкаджии нямат спиране с кражбите. Или пак Путин и Русия ни откраднаха и водата ???!!! Както е тръгнало до изборите тия от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, съвсем ще ни оглозгат?!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате