Свързани новини

22.12.2020 09:24

Как лъжат за антителата, каквито имам след лек К19: Бареков

Видян 7018 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
   "Антитела над 1 за COVID в кръвта те правят позитивен за прекарана болест, над 2-4 абсолютно защитен от заразата. Според Щаба на Борисов и СЗО дори и прекаралите ковид след три месеца трябвало да се имунизират. Ето моят кръвен тест от днес с 144,7 антитела ТРИ МЕСЕЦА!!! след ЛЕКО прекараната инфекция, който доказва какви лъжци са някои членове на щаба, СЗО и колко за зависими от комисионните и парите на фармацевтичната мафия, която прави ваксините! Когато антителата ми са 80-100 пъти над нормата за защита с моя имунитет - те ме принуждават да си слагам изкуствените им ваксини, които “щели да ме пазят повече”....ХА ХА! Измамници! Тестът струва 15- 20 лева и наглеците разчитат, че по-простият народ мрази да се изследва и ще им се върже на лъжите и психозите", пише известният тв водещ и бивш евродепутат Николай Бареков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Хари 15.02.2021 18:56

    Антителата са кръвни протеини, които служат за запълвани на вътрешни и външни рани.Можете ли да си представите как сравнително малкия брой антитела, разпознава и унищожава безбройните микроорганизми. Отгоре на всичко ги запомня и когато се появят отново, с лекота ги унищажава, демек изграждат имунитет.Само че тези клетки като си свършат работата умират. Е, при това положение, няма нужда да си много умен или натъпкан с милиони термини, за да се сетиш, че нещо друго е това което помни, познава и реагира. Що е то? Мозъка бе тъпаци, мозъка. И имунната с-ма е помощна с-ма, подчинена пряко на отделителната с-ма, която от своя страна се подчинява на всеобщия закон на материята за обмяната на веществата. Но затова друг път, че ще ви стане много.

  • 005 Anonimen 15.02.2021 18:43

    Ако можеше да се създаде вирус, който се размножава в човешкото или в животинско тяло, той веднага щеше да бъде пуснат където трябва. Човекът не се подвуоми и без много да му мисли, пусна атомната бомба, а за едно вирусче ще прави въпрос. Предположението, че вируса се появил в Китай или бил внесен от американски войници е чисто и просто хибриден блъф. Вирус не е откриван и няма да бъде открит, по простата причина, че го няма. Но да се дават различни имена на сезонните грипове, няма проблем. Масираната психическа атака е началото на дивашка диктатура под претекс,"защита" на здравето на народите. Първо ще се погрижат за намаляване броя на пeнсионерите. След това ще "защитават" жените и децата и накрая мъжете, ако са останали. Накрая сценаристите ще започнат масови самоубийства, "предизвикани" от някой от безбройните "вируси" или ще умрат от глад поради мързел. Този вариант е възможен и приложим за европейските народи и отчасти за африканските. Останалата част от човечеството ще се развива по законите на природата. Българите ще изчезнат!

  • 004 НЕ НЯМА ДА Е ДОБРОВОЛНО 26.12.2020 14:33

    ТИ СИ ЛЪЖЕЦ. ТЕПЪРВА ВСИЧКО ЗАПОЧВА ДА ПРИТИСКА .ПЪРВО С ПЪТУВАНЕТО .ПОСЛЕ С РАБОТАТА. БАРЕКОВ ТУК НЕ ЛЪЖЕ.А ТИ ДЕТО СИ НАПИСАЛ ТОВА СИ ТЪПАК

  • 003 Anonimen 23.12.2020 09:32

    Между другото... "те ме принуждават да си слагам изкуствените им ваксини, които “щели да ме пазят повече...”. Потвърждение за манипулаторската му същност... Кой кого принуждава, че нещо не съм разбрал. Бареков, моля не си слагай ваксина ако не искаш - напълно доброволно е!

  • 002 Anonimen 23.12.2020 09:30

    Без да съм запознат с темата, знам, че има повече от една "скала" за измерване. Така както и за други изследвания. Възможно е да е такъв случая, както е възможно Бареков да си фантазира разни неща, както е правил стотици пъти.Бареков е долен манипулатор на когото просто не трябва да му се обръща внимание.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева