Свързани новини

20.12.2020 19:12

Имаме "да" само от Манолова, единствено на нея й стиска: Николай Хаджигенов

Видян 3554 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Засега Отровното трио е постигнало договорка за съвместно явяване на парламентарни избори единствено с Мая Манолова и нейната гражданска платформа Изправи се.БГ. Това потвърди Николай Хаджигенов в при участието си водената от Мария Цънцарова рубрика в предаването "120 минути" по bTV.

Според него т.нар. трио няма да се разцепва, въпреки че преди няколко дни друг негов представител - Велислав Минеков, постави ултиматум за съюзяване на опозиционните сили с думите: "В случай, че обединението е невъзможно до 23 декември, възнамерявам да прекратя моето политическо и гражданско съучастие".

"Проф. Минеков не казва, че ще напусне триото. Ние сме приятели от години. Казва, че единственият начин да свалим хунтата, да се преборим с корупцията, е да се съберем всички заедно. Нещата за него са сложни като изказ, изисква се по-задълбочено разбиране", заяви Хаджигенов.

Той представи и гледната си точка за развитието на преговорите с други опозиционни формации:

"Христо Иванов ни каза "не" по телевизията. На разговора с нас не каза "не". Каза "ще мислим, ще говорим, ще съберем коалиционен съвет". Видяхме се и със Слави. Разговорът беше лесен. Слави е директен, напълно наясно е, че единствената възможност е да се съберем всички заедно в някакъв вид. С него имаме противоречия на принципни основа по отношение на нещата, които е заявил на политическа основа. На срещата каза, че "ще мислим, и ако има вариант, ще го направим".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв