Свързани новини

11.12.2020 09:25

Може ли ваксините да докарат рак?

Видян 5331 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Специално при тази ваксина на Пфайзер и Бионтек, при нея в организма се вкарва чужда РНК, която кара клетките на човека, на който е поставена да започне да произвежда белтъци на коронавируса. И срещу тях вече се изработват антитела. Тука има две неща, които не са уточнени. Първото е доколко вкарването на този чужд генетичен код има онкогенен потенциал т.е доколко този генетичен код може да доведе до някакви злокачествени трансформации в човешката клетка. Това не е нещо, което може да се уточни в рамките на 3-4 месеца, а за да се уточни това нещо са необходими години. Второто нещо е доколко тези  протеини, тези белтъци, които ще се вкарат в човешката клетка ще могат да се възприемат като чужди антигени и да доведат до възникнат на автоимунни заболявания. Най-вероятно това няма да се случи, но не можем да го докажем, това не е  нещо, което се доказва в рамките на няколко месеца.Това са проблемите около тази ваксина, които не са уточнени. Представете си какво би станало ако да кажем се имунизират 70-80% от хората и след няколко месеца или след няколко години се окаже, че примерно 1-2% от ваксинираните са с автоимунни заболявания или имат някакви онкопроблеми", коментира Доц. Атанас Мангъров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 11.12.2020 19:48

    Целта е точно да се изтреби по-голямата част от населението (дебили и по-тежки случаи), а преди да измре да е клиент на търговската система здравеопазване.

  • 002 Anonimen 11.12.2020 18:16

    и след няколко месеца или след няколко години се окаже, че примерно 1-2% от ваксинираните са с автоимунни заболявания или имат някакви онкопроблеми" 97% от ТОВА население е с несъвместими гени, така че, а приори, си ходи с авто-имунни, генетични и онко-заболявания. Ваксината, евентуално може да ги ускори - едно е да умреш от левкемия на 50-60, друго на 20.

  • 001 Aлo 11.12.2020 14:56

    химиотерапията освен това, че убива раковите вируси, трепе и коронката - д-р М.Георгиева МВР онкология

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.