Свързани новини

07.12.2020 10:14

Изборите трябва да бъдат на 28 март: Радев

Видян 3082 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изборите трябва да бъдат на 28 март. Те трябва бъдат проведени в срок, с доставени лицензирани машини и с всички мерки, които да гарантират правото на всеки българин на вот и да минимизират риска за неговото здраве. 


Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти. И трябва да се създадат необходимите условия от всички, от които зависи това - изборна администрация, изпълнителна власт, законодателна власт, предаде 24 часа.


Президентът направи коментара си, след като поднесе цветя на паметника на Никола Вапцаров по повод 111 г. от рождението на поета антифашист. Той е символ на една свята кауза, която в последните години новите ревизионери се опитват да изтрият от историята ни, каза държавният глава. Затова точно днес, когато отново имаме ежедневни посегателства върху демократичните ценности, е важно да почитаме паметта на такива хора, които отдадоха живота на борбата срещу фашизма, които мечтаеха за справедливост и се жертваха за свободата.


Въпросът с ваксините за COVID има пряко отношение към живота и здравето на българите не само за справянето с пандемията сега, но и за години напред, както разбираме от становищата на водещи учени и експерти, коментира още Радев. Затова очаквам правителството да подходи с цялата отговорност по този въпрос, да има компетентно и откровено разясняване както за ползите и необходимостта от това ваксиниране, така и за рисковете, допълни държавният глава. И обясни, че ваксината трябва да има


 



продължи >>

Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец