Свързани новини

03.12.2020 15:45

ГЕРБ отхвърли доброволни и безплатни ваксини в закон

Видян 13584 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ПГ на ГЕРБ отхвърлиха да се впише законово, че COVID-ваксините са доброволни и безплатни, както тръбяха. Т.е. - отваря се опцията те да са платени и задължителни?!  Парламентът отхвърли предложението на БСП изрично да се посочи, че ваксината срещу коронавирус ще бъде безплатна и доброволна. „За“ предложението гласуваха 62 народни представители, „против“ – 64 и въздържали се“ – 24, с което то бе отхвърлено.  Виж повече ТУК!



НС одобри предложението за участие на България в споразуменията за покупка на ваксини срещу COVID-19. „За“ проекта на решение гласуваха 107 народни представители, без „против“ и „въздържали се“ – 19, с което той бе одобрен.

Споразуменията са сключени от Европейската комисия и производителите на лекарства AstraZeneca, Sanofi и Pfizer Inc. и BioNTech Manufacturing GmbHand.

Народните представители одобриха предприемането на действия за сключване на договор за покупка на ваксини от Janssen Pharmaceutica NV. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 04.12.2020 13:21

    Конспиративни теории: They think you're stupid. Utube

  • 006 Anonimen 04.12.2020 10:34

    Борисов е зависим, ай е шавнал, ай са му изключили шалтера. Аз нямам генетична несъвместимост и не ми дреме с какво ще ме ваксинират - имунната ми система ще ме почисти. Но, 97% от населението ни, твърде много, е с абонамент за автоимунни заболявания. Как ще им се отрази, един бог знае, ефектът от една ваксина може да се разбере чак след 2-3 години.

  • 005 Anonimen 04.12.2020 10:12

    Долу мракобесниците,Сатанински изчадия,за вас само съд,затвор до живот.Като ви казах,че тези хора следват предварителен план,на вас майтап ви се струваше.

  • 004 Anonimen 03.12.2020 23:46

    Споразумението, с което ЕК се упълномощава да предлага на участващите държави-членки да сключва от тяхно име предварителни споразумения за покупка на ваксини, е ратифицирано със закон, приет от 44-то Народно събрание на 31 юли 2020 г.

  • 003 Anonimen 03.12.2020 20:25

    Когато никой не протестира , всичко е точно!?На открито партийно събрание.Групенфюрера-утре ще бесим безпартийните гадове!!!А въжето, ние ли да си носим?- питат безпартийните????

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 03.12.2020 16:56

    Значи ваксината, нито ще е безплатна, нито ще доброволна! А преди ваксиниране ще те накарат да подпишеш "информирано съгласие", с което освобождаваш от отговорност лекарите и производителите на ваксината, в случай на нежелани ефекти или смърт !!! Айде, слагайте „демократичните“ ваксини, за да видят какъв ще е ефекта от тях американците върху пуделите от месното туземно население на Булгаристан !!!

  • 001 Anonimen 03.12.2020 16:26

    От доста дълго се наблюдава един престъпен омагьосан кръг - мнозинството на управляващите в НС приемат всичко, което Борисов предлага, а след това неговите министри се оправдават, че НС го е гласувало. Добре работеща схема за крадене и безобразия, която узаконява политическите игри на Борисов и неговите корупционни схеми на харчене на милиардите обществени средства.

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния