Свързани новини

03.12.2020 15:41

Организаторът на секс партито в Брюксел: Говорим, пием кафе, понякога се почукваме

Видян 3778 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дейвид Манжельо, който организира секс купона за 25 мъже, където евродепутатът от партията на ГЕРБ -ЕНП Йозеф Шайер също беше заловен в петък, не вижда проблем в партито си за заключване. Той каза, че не знае, че присъства член на Европейския парламент, предаде eurocom.bg. „На моите партита винаги каня няколко приятели, които от своя страна също водят приятели и след това заедно го забавляваме. Говорим малко, пием нещо - точно като в кафене. Единствената разлика е, че междувременно правим и секс помежду си. Не виждам какво лошо има в това”, каза той.


По думите на Манжльо, когато полицията пристигнала на адреса, органите на реда поискали от гостите документи за самоличност, което обаче било странно, тъй като всички били без гащи, а те им искали личните карти. 


Домакинът на събитието увери още, че всички са били изключително внимателни по отношение на противоепидемичните мерки и допълни, че всеки един от присъстващите вече е бил изкарал коронавируса.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.12.2020 16:38

    Единственият проблем, е че евродепутатът е краен и пламенен защитник точно на обратните ценности. Лицемери и фалшиви хора са набутани не само в нашите институции, а и на най-високо европейско ниво

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.