01/03

Свързани новини

03.12.2020 09:40

Брикел трови на пълна пара: Владислав Панев

Видян 4673 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От комините на свързаната с Христо Ковачки ТЕЦ Брикел край Гълъбово отново излиза черен пушек и сажди и се разнася нетърпима миризма на сяра, става ясно от пост във Фейсбук на общинския съветник в София от Демократична България Владислав Панев.

"Цената на тока расте, Брикел трови на пълна пара и хората ще плащат. От джобовете и със здравето си. Бизнесите, които са галеници на властта на Борисов - тези, които тровят въздуха, източват водата, секат горите и ни превръщат в сметището на Европа. За тях закони няма. Само субсидии. Искаме ли още от това?
Действията дотук. Изгонихме Ковачки от Топлофикация. Организации като За Земята и Грийнпийс принудиха държавата да му забрани да гори боклуци в няколко ТЕЦа. Можем още. Нужна е и сериозна подкрепа. Най-малко повече публичност за безобразията", възмущава се Панев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 04.12.2020 10:17

    Боли ги аналния проход управляващите, 001. Те си имат имения в екологични региони у нас и по света. Ще оскубят плебса колкото могат и беж.

  • 005 Антон 03.12.2020 20:24

    Всеки от Демократична България взема пари за да се изказва срещу някого, особено тези от зелената мафия!

  • 004 Петров 03.12.2020 13:25

    Хора работил съм в ТЕЦ и съм разговарял с колеги от Гълъбово. Питам ги,защо търпите тази гадост и не се вдигнете да затворите Брикел??? Отговорът им е(АБСОЛЮТНО НА ВСИЧКИ),като го затворим къде и какво ще работим???... Веднага им казвам ,че след време тези пари ще ги дадат за здраве!!! НИКАКЪВ ОТГОВОР,САМО НАВЕЖДАТ ГЛАВИТЕ!! АЗ И ЗА ТОВА НАПУСНАХ РАБОТА!!НЕПОНОСИМО Е!!МИРИС И СИТНА ЧЕРНА МИКРОСКОПИЧНА ШЛАКА!!! НАРОДА СА ОВЦЕ ЗА ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СТРИГАНЕТО И КЛЕЦАНЕТО!!!

  • 003 Anonimen 03.12.2020 11:37

    Справедливост ще има. Някои управляващи, пред възможноста да бъдат унизени и осъдени, ще предпочетат да се самоубият. Твърде дълго си играят с търпението на хората.

  • 002 Anonimen 03.12.2020 11:25

    Същият пушек се издига 24 часа 7 днш в седмицата от промишлената зона Чолаковци край Търново. Най-посещаваният от туристи град във вътрешността на България се "уреди" с тровещ инвеститор, прехвърлил след протести на румънците старите си съоръжения от град Себеш в Търново. Пълно мълчание в двата местни вестника, а контролните органи са като трите маймунки - нито чуват, нито виждат, нито приказват.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион